Cosrx Propolis Synergy Pad 70

Cosrx Propolis Synergy Pad 70

Cosrx Пади з екстрактом прополісу 70  шт

Cosrx Cosrx

ЦБ-00020663

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

665грн

Об'єм: 70 шт

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Усувають запалення, висипи, екзему ,зволожують, пом'якшують і згладжують шкіру, надаючи йому здорове сяйво і блиск

Cosrx Propolis Synergy Pad 70 Пади з екстрактом прополісу 70  шт

Тонер-пади на основі екстракту прополісу чудово живлять дерму, насичуючи її корисними і необхідними для нашої шкіри речовинами, зволожують, пом'якшують і згладжують шкіру, надаючи йому здорове сяйво і блиск.

Формула містить 84% комплексу трьох видів екстракту прополісу (чорної бджоли, червоний і зелений прополіс), який славиться своїми протизапальними і антимікробними властивостями, які допомагають при лікуванні дерматологічних проблем - запалення, висипів, екзему та інші.

Прополіс насичений великою кількістю різноманітних амінокислот, мікро- і макроелементами (магній, фосфор, калій і т.д.) і крім того, в його екстракті збережені вітаміни-антиоксиданти (А, С і Е) перешкоджають старінню, що прискорюють вироблення колагену і еластину.

Екстракт маточного молочка буде добре пом'якшувати і робити шкіру оксамитовою. Екстракт меду містить органічні кислоти і антиоксиданти, які стимулюють клітинне оновлення, прискорюють відновні процеси в шкірі, тонізують і гальмують процеси в'янення. Запатентований комплекс RX-Complex M направлено діє на насичення шкіри вологою і її утримання в верхніх і глибоких шарах дерми.

Спосіб застосування:

Спочатку протріть шкіру обличчя, уникаючи області очей і губ, шорсткою стороною пада, а потім м'якою. Змивати засіб водою не потрібно.

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри