Cosrx Poreless Pad 70 pads

Cosrx Poreless Pad 70 pads

Cosrx Пади для звуження пор 70 шт

Cosrx Cosrx

ЦБ-00020376

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

745грн

Об'єм: 70 pads

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Комбінована,жирна,проблемна

Призначення: Видаляючи з поверхні шкіри надлишки себума, регулюють і допомагають нормалізувати секрецію себума, сприяючи звуженню пор

Cosrx Poreless Pad 70 pads Пади для звуження пор 70 шт

Кислотні тонер-пади для догляду за шкірою з розширеними порами, надають делікатну відлущуючу дію, видаляючи з поверхні шкіри надлишки себума, відмерлі клітини та інші забруднення, що закупорюють пори, регулюють і допомагають нормалізувати секрецію себума, сприяючи звуженню пор.

Пади відмінно згладжують і вирівнюють рельєф епідермісу, роблячи його гладким і сяючим.

У складі засобу запатентований комплекс APBL, що включає 4 види кислот - AHA, BHA, PHA і LHA.

AHA-кислота (водорозчинна) працює на поверхні епідермісу, делікатно відлущує і видаляє ороговілі частинки і інші забруднення.

BHA-кислоти (саліцилова кислота) мають протизапальні властивості і також сприяють очищенню ороговілих частинок.

LHA і PHA кислоти, (також відомі як кислоти Гентлера) мають м'яке і делікатне очищення і мають відлущувальну дію на шкіру. За рахунок великого розміру молекул кислоти проникають в шкіру довше і діють більш повільно, не викликаючи подразнень і покликані для використання чутливої ​​шкіри. LHA володіє жиророзчинним ланцюжком, а це означає, що вона має властивість проникати в забиті пори і ліквідувати "закупорки". PHA кислота крім м'якого злущення поверхні епідермісу, також може діяти в якості зволожувача .

Екстракт насіння зеленого чаю, багатий вітамінами, мінералами, живить шкіру і надає заспокійливу дію, контролює надлишкове вироблення шкірного себума, попереджає появу жирного блиску.

Аргінін сприяє підвищенню пружності шкіри, допомагає прискорити процеси регенерації і загоєнню тканин, помітно покращує колір обличчя.

Спосіб застосування:

Використовуйте пади на чисту, суху шкіру. Спочатку протріть обличчя і шию сітчастої стороною, після переверніть диск і пройдетеся м'якою стороною диска. Засіб не вимагає змивання.

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри