Patchology Smartmud Hydrate Зміцнююча маска для сяйва 1 шт

Patchology SmartMud Hydrate

Patchology Зміцнююча маска для сяйва обличчя 

Patchology Patchology

ЦБ-00032667

Patchology

Наявність: Є в наявності

316грн

Кількість штук: 1 шт.

Бренд: Patchology

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Зволоження, детоксикація, для балансу

Вік: 16+

Patchology SmartMud Hydrate Зміцнююча маска для сяйва обличчя 

SmartMudTM Hydrate - багатофункціональна маска для зволоження, детоксикації та балансу вашої шкіри. Цей унікальний продукт об'єднує в собі всі переваги оновлюючої глиняної маски та зручність тканинної маски, щоб ваша шкіра здобула гладкий, сяючий та здоровий вигляд.

Комбінація синьої глини, гіалуронової та поліглутамінової кислоти забезпечують делікатне очищення шкіри без сухості та подразнення, додатково зволожуючи та наповнюючи її. Насолоджуйтесь чистотою та сяйвом вашої шкіри разом з цією неймовірною маскою!

Активні інгредієнти:

  • Французька синя глина: Ця глина має потужні властивості очищення, збалансування та відлущування шкіри. Вона допомагає видалити забруднення з пор, регулює виділення себуму і ефективно відлущує відмерлі клітини, що допомагає підтримувати шкіру в здоровому стані.
  • Гіалуронова кислота: потужний зволожувач, який здатний зв'язувати молекули води у шкірі, тим самим забезпечує їй глибоке зволоження. Гіалуронова кислота також має властивість розгладжувати шкіру, зменшуючи зовнішні ознаки втрати пружності та старіння.
  • Поліглутамінова кислота: забезпечує збалансовану гідратацію протягом тривалого часу, що робить шкіру здоровою, зволоженою та еластичною.

Спосіб застосування:

Дістаньте маску з упаковки, помістіть на обличчя, залиште на 10-15 хвилин,потім зніміть її з обличчя і промийте шкіру теплою водою.

Склад:

WATER (AQUA/EAU), KAOLIN, BUTYLENE GLYCOL, BENTONITE, GLYCERIN, 1,2- HEXANEDIOL, BEHENYL ALCOHOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, STEARYL ALCOHOL, CETEARYL OLIVATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SORBITAN OLIVATE, ERYTHRITOL, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, MONTMORILLONITE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ILLITE, MALTODEXTRIN, HYDROLYZED GARDENIA FLORIDA EXTRACT, DISODIUM EDTA, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, POLYGLUTAMIC ACID, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, FRAGRANCE (PARFUM)

Напиши відгук
Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Бальзам для губ

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри