Patchology Chill Mode Заспокоююча гідрогелева маска 1 шт

Patchology Chill Mode Заспокоююча гідрогелева маска 1 шт

Patchology гідрогелева маска 1 шт

Patchology Patchology

ЦБ-00032654

Patchology

Наявність: Є в наявності

451грн

Об'єм: 1 шт

Бренд: Patchology

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Заспокоює та глибоко зволожує

Patchology Chill Mode Заспокоююча гідрогелева маска 1 шт

Подаруйте собі максимальне розслаблення за допомогою цієї ультра-розкішної гідрогелевої маски. Chill Mode Hydrogel Mask заспокоює та глибоко зволожує шкіру, ідеально підходить для боротьби з сухістю та надання обличчю здорового сяйва. Поєднує в собі комплекс натуральних поживних та зволожуючих інгредієнтів. Збагачена олією насіння конопель, що містить заспокоюючу гамма-лінолеву кислоту та жирні кислоти для боротьби з сухістю. Ідеальне поєднання антиоксиданту родіоли, гриба Рейші проти фотостаріння та зволожуючого снігового гриба, також відомого як "природна гіалуронова кислота", виводить вашу шкіру на новий рівень.

Активні інгредієнти:

  • Екстракт родіоли - чинить глибокий омолоджуючий вплив на шкіру: стимулює обмінні процеси, підвищує захисні функції шкіри та опір зовнішнім впливам, насичує шкіру вітамінами.
  • Екстракт гриба Рейші – здійснює протизапальну та антивікову дії. Заспокоює подразнену шкіру та підвищує її пружність. Прискорює процеси регенерації, стимулює оновлення клітин. Сприяє синтезу церамідів, зволоженню шкіри та підтримці її імунітету за рахунок високого вмісту бета-глюкану.
  • Екстракт тремели - крихітні молекули сніжного гриба (Tremella) можуть утримувати воду в 500 разів більше за свою вагу, забезпечуючи зволоження глибоко всередині шкірного бар'єру. Чинить антиоксидантну дію, зволожує шкіру, захищаючи її від запалень і подразнень.
  • Олія коноплі - діє на клітинному рівні. Забезпечує клітини шкіри 4 вітамінами краси – А, В, С, Е, а також амінокислотами, магнієм, фосфором, цинком, залізом та клітковиною, які не тільки глибоко живлять шкіру, але й нормалізують обмінні процеси, покращують оновлення та поділ клітин. Інгредієнт відмінно підсушує шкіру та заспокоює подразнення, покращує метаболічні процеси в дермі.

Спосіб застосування : 

Гідрогелеву маску Chill Mode рекомендується використовувати 1 раз на тиждень або так часто, як це необхідно.

Крок 1. Розгорніть листову гелеву маску і нанесіть на чисту суху шкіру, щільно притиснувши матеріал до контурів обличчя.

Крок 2. Залишіть на 10 хвилин (або довше, якщо хочете).

Крок 3. Зніміть гелеву маску. Немає необхідності змивати. Сироватка повністю поглинається шкірою. Далі продовжуйте свій звичайний режим догляду за шкірою.


Склад: Вода, гліцерин, дипропіленгліколь, камедь Рожкового дерева, порошок водоростей хондуса криспуса, бутиленгліколь, екстракт кореня півонії деревоподібної, екстракт центели азіатської, 1,2-гександіол, екстракт квіток ромашки лікарської, екстракт тремели фукусоподібної (гриб), екстракт плодів кокосового горіха, екстракт трутовика лакованого (гриб Рейші), екстракт кореня родіоли рожевої, олія насіння коноплі, гліцерилкаприлат, етилгексилгліцерин, хлорид калію, сахароза, етилгександіол, целюлозна камедь, алантоїн, гіалуронат натрію, порошок листя камелії китайської, альгін, декстрин, ксантанова камедь, полісорбат 20, динатрій ЕДТА, віддушка.

Напиши відгук
Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Бальзам для губ

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри