Patchology Fizz the season Святковий набір для догляду

Patchology Fizz the season Святковий набір для догляду

Patchology Святковий набір для догляду

Patchology Patchology

ЦБ-00032665

Patchology

Наявність: Є в наявності

1173грн

Бренд: Patchology

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Patchology Fizz the season Святковий набір для догляду

Приготуйтеся сяяти цього святкового сезону з Patchology! Лімітований набір Fizz The Season містить необхідні продукти, щоб надати вашій шкірі гладкість та сяйво. Освіжаюча маска для ніг миттєво пом'якшує та зволожує ваші ніжки, а дует гідролевих патчів охолоджує, надає енергію та тонізує. Рожева маска для обличчя подбає, щоб шкіра була зволоженою та сяючою. Вам залишається тільки піддатися святковому настрою!

Склад набору:


Освіжаюча маска для ніг з екстрактом троянди Serve Chilled Rosé Toes миттєво зробить ноги гладенькими та відновленими, огортаючи приємним ароматом троянди. Екстракт полуниці, масло ши та ресвератрол глибоко зволожують та живлять шкіру, захищаючи від ознак зовнішнього стресу, який може призвести до ранніх ознак старіння. Така маска стане незамінніим помічником у догляді за шкірою ніжок, зробить їх максимально гладенькими та зволоженими.

Охолоджуючі та зміцнюючі патчі Serve Chilled Iced Eye Gels - потужний коктейль інгредієнтів, що розгладжують шкіру, знімають набряки, створюють неймовірний освіжаючий ефект. 9 пептидів у складі, бакучіол та олія морошки в комплексі забезпечують зміцнюючі, живильні та розгладжуючі властивості. А завдяки запатентованій технології HydraSurge5 діють за 5 хвилин. Ці чудові охолоджуючі гелеві патчі під очима втамують спрагу вашої чутливої шкіри, роблячи її більш гладкою та сяючою.

Освітлювальні патчі Serve Chilled™ Bubbly Eye Gels містять найпотужніші антиоксиданти та зволожуючі компоненти, які забезпечують миттєвий тонізуючий ефект. Екстракт апельсина, ресвератрол, ніацинамід - ідеальний коктейль для захисту від стрес-факторів навколишнього середовища, омолоджуючого впливу та освітлення. Завдяки своєму насиченому складу вони освітлюють пігментні плями та темні кола під очима, надаючи шкірі видимого сяйва.

Освіжаюча маска з екстрактом троянди Server Chilled Rose Sheet Mask містить комбінацію антиоксидантів та зволожуючих компонентів. Екстракт полуниці та ресвератрол наповнюють шкіру необхідними мікроелементами, відновлюють, захищають шкіру від стрес-факторів навколишнього середовища, вирівнюють тон та надають шкірі сяйва. У той час як гіалуронова кислота відновлює необхідний рівень вологи, підвищує еластичність та тургор шкіри. Легко поглинаючись, ця маска заспокоює, захищає та надає шкірі свіжості. Зберігайте у холодильнику перед використанням, щоб отримати додатковий приємний та освіжаючий ефект.

Напиши відгук
Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Lip service Gloss to Balm Бальзам для губ

Patchology Бальзам для губ

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри