JMsolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Mask Plus

JMsolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Mask Plus

JMsolution Тканинна маска з гіалуроновою кислотою 

JMsolution JMsolution

ЦБ-00020859

JMsolution

Наявність: Немає в наявності

50грн

Бренд: JMsolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Боротьба з віковими змінами, зволоження, підвищує пружність та еластичність

Вік: 25+

JMsolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Mask Plus Тканинна маска з гіалуроновою кислотою 

Ультратонка ампульна маска JMsolution Water Luminous S.O.S. Ampoule Hyaluronic Mask Plus з гіалуроновою кислотою інтенсивно зволожує, поповнює нестачу вологи в клітинах епідермісу і запобігає дегідратації шкіри. Усуває сухість, покращує колір обличчя і прискорює процеси відновлення шкіри.

Відновлює і зміцнює ліпідний бар’єр, який захищає шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища (УФ-промені, пил, хімія та ін.).

Маска також прискорює регенерацію тканин і допомагає позбутися від запалень.

Основні діючі компоненти:

Комплекс з 7 видів гіалуронової кислоти інтенсивно і глибоко живить клітини епідермісу вологою, відновлює гідроліпідний бар’єр шкіри. Перешкоджає дегідратації, підвищує еластичність шкіри і уповільнює процеси старіння. Сприяє підтримці нормального рівня вологи в клітинах і тканинах шкіри.

3 види пептидів збільшують пружність і еластичність шкіри, прискорюють процеси вироблення організмом власних волокон колагену і еластину. Зменшують глибину зморшок і перешкоджають обвисання шкіри. Зміцнюють захисний бар’єр шкіри.

Трегалоза – полісахарид, який надає могутню зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння і має антиоксидантну активність.

Акваксіл – комплекс глюкози і ксиліту, який здатний зв’язувати вільну рідину. Зволожує і відновлює шкіру, запобігає трансепідермальну втрату води, допомагає клітинам шкіри зберегти вологу і запобігає зневоднення епідермісу. Зменшує лущення і згладжує мікрорельєф.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену шкіру обличчя, нанесіть маску. Розподіліть маску так, щоб вона не утворювала складки і бульбашки. Час впливу дії маски 10-20 хвилин. Не змивати.

Напиши відгук
JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Oil Pink Rose Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри