JMsolution Hyal Cactus + Resurrection Plant + Seaweed Mask

JMsolution Hyal Cactus + Resurrection Plant + Seaweed Mask

JMsolution Тканинна маска з кактусом і водоростями 

JMsolution JMsolution

ЦБ-00020720

JMsolution

Наявність: Немає в наявності

65грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: JMsolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Відновлення, зволоження, зняття подразнення, пом'якшення, протизапальне

JMsolution Hyal Cactus + Resurrection Plant + Seaweed Mask Тканинна маска з кактусом і водоростями 

Тканинна маска живить і зволожує шкіру, зміцнює і заспокоює. Завдяки екстракту кактуса, що входить до складу, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, знімає запалення і ефективно омолоджує. Засіб виводить токсини і надає протикуперозну дію.

Основні діючі компоненти:

  • Екстракт кактуса – є антиоксидантом і антисептиком, утримує вологу глибоко в клітинах, захищає від УФ-впливу, підсилює кровообіг і регенерацію шкірних покривів. Володіє омолоджувальною здатністю і підсилює захисні функції шкіри.
  • Морські водорості – підсилюють процеси відновлення і регенерації клітин шкіри, виводять токсини, покращують кровопостачання тканин. Надають протикуперозну дію, а також сприяють зняттю набряклості і усуненню пігментації.
  • Сквалан – захищає шкіру від втрати вологи, регулює дихання шкіри, гальмує раннє в’янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.
  • Екстракт алое – надає глибоку зволожуючу і пом’якшувальну дію, усуває почервоніння, зменшує свербіж, стимулює клітинне оновлення, сприяє підвищенню пружності та еластичності шкіри, насичує тканини найважливішими вітамінами і мікроелементами.
  • Гіалуронова кислота – створює на шкірі невидимий бар’єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою і ніжною.
  • Пробіотики – володіють найпотужнішими відновлюючими, репаративними і захисними властивостями. Стимулюють проліферацію фібробластів – основних клітин сполучної тканини. Розгладжують зморшки, вирівнюють рельєф шкіри, зміцнюють захисний бар’єр. Освітлюють пігментацію і покращують тон шкіри.
  • Кераміди – сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар’єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціал.

Спосіб застосування:

Розподіліть тканинну маску по очищеній шкірі обличчя, залиште на 10-20 хвилин. Залишки засобу вбийте в шкіру подушечками пальців.

Напиши відгук
JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Oil Pink Rose Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри