JMsolution Active Jellyfish Vital Mask Prime

JMsolution Active Jellyfish Vital Mask Prime

JMsolution Тканинна маска з екстрактом медузи 

JMsolution JMsolution

ЦБ-00021122

JMsolution

Наявність: Немає в наявності

65грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: JMsolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Зберігає молодість шкіри, підвищує пружність і еластичність тканин, пом’якшує і розгладжує шкіру

JMsolution Active Jellyfish Vital Mask Prime Тканинна маска з екстрактом медузи 

Ультратонка тканинна маска з екстрактом медузи JMsolution Active Jellyfish Vital Mask Prime для інтенсивного глибокого зволоження шкіри. Зберігає молодість шкіри, підвищує пружність і еластичність тканин, пом’якшує і розгладжує шкіру.

Маска має відновлюючу дію, підвищує тонус шкіри, покращує колір обличчя, усуває тьмяність і повертає шкірі здорове сяйво.Насичує шкіру поживними речовинами і поповнює нестачу вологи, допомагає в боротьбі з сухістю, робить шкіру гладкою і м’якою. Активно бореться з першими ознаками старіння, сприяє розгладженню зморшок і підтримує молодість шкіри.

Маска насичує шкіру масою корисних мінералів і мікроелементів необхідних для нормального функціонування обмінних процесів в епідермісі.Висококонцентрована гелева есенція, що нагадує желе, проникає глибоко в епідерміс, усуває сухість і підтримує оптимальний рівень зволоження в клітинах шкіри, підвищуючи пружність і еластичність тканин.

Основа маски виконана з ультратонкої купри, яка щільно фіксується, добре прилягає до шкіри повторюючи всі контури обличчя і сприяє активному проникненню корисних компонентів в клітини шкіри. Купра не пропускає повітря, створює “парниковий ефект”, що допомагає всім компонентам маски краще засвоїтися, а також відмінно зберігає вологу.

Екстракт медузи – допомагає підвищити пружність і еластичність тканин шкіри, підсилює здатність утримувати вологу, стимулює вироблення колагену і еластину. Сприяє прискоренню процесів регенерації і метаболізму, допомагає відновити і зміцнити захисні функції шкіри.

3 види гіалуронової кислоти – активно зволожують, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створюють на поверхню шкіри бар’єр, який попереджає випаровуванню вологи і підтримує оптимальний рівень зволоження, усувають сухість і лущення.

Спосіб застосування:

Після нанесіть маску на шкіру, щільно притискаючи.

Напиши відгук
JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Oil Pink Rose Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри