JMsolution water luminous sos ringer amino mask Маска листова з амінокислотами

JMsolution Water Luminous Sos Ringer Amino Mask

JMsolution Тканинна маска з амінокислотами

JMsolution JMsolution

ЦБ-00020860

JMsolution

Наявність: Немає в наявності

65грн

Об'єм: 23+5 ml

Бренд: JMsolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Активно живить і зволожує, усуває сухість, свербіж і лущення, заспокоює подразнення, знімає почервоніння і має антисептичну дію

Вік: 25+

JMsolution Water Luminous Sos Ringer Amino Mask Тканинна маска з амінокислотами

Подвійна ампульна маска з есенцією на основі олій нормалізує водно-жировий баланс шкіри, активно живить і зволожує, усуває сухість, свербіж і лущення. Заспокоює подразнення, знімає почервоніння і має антисептичну дію.

Основні діючі речовини:

Комплекс з 5 видів гіалуронової кислоти високоефективно зволожує шкіру, зберігаючи її водний баланс, захищає від утворення зморшок, вирівнює рельєф шкіри.

Комплекс з 3 видів пептидів зміцнює і робить шкіру більш щільною, підсилює еластичність тканин.

Лактобактерії стимулюють вироблення природної гіалуронової кислоти, підтягують шкіру і розгладжують зморшки.

Екстракт шкірки Апельсину очищає шкіру і звужує пори, регулює виділення шкірного сала, оберігає шкіру від лущення, має протизапальну дію, сприяє виведенню токсинів, ефективно в боротьбі з пігментними плямами.

Екстракт шкірки лимона нормалізує вироблення шкірного сала, сприяє очищенню і звуженню пор, відлущує омертвілі клітини, підвищує тонус шкіри і покращує колір обличчя, ефективно бореться з пігментними плямами і судинною сіточкою на обличчі, має бактерицидну, противірусну та протизапальну дію.

Ніацинамід зменшує почервоніння, надає антисептичну і протибактеріальну дію, є антиоксидантом, звужує пори, бореться із запальними процесами, підвищує еластичність шкіри.

Спосіб застосування:

Скрутіть нижню частину маски гармошкою до характерного клацання, щоб вся есенція перетекла в частину з основою маски. Добре змішайте есенцію з основою маски. Далі можете її використовувати як звичайну тканинну маску: розправте і прикладіть до очищеної шкірі обличчя. Залиште на 15-20 хвилин. Приберіть маску. Залишки есенції м’яко вбийте в шкіру обличчя подушечками пальців.

Напиши відгук
JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Oil Pink Rose Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри