Pyunkang Yul Інтенсивно зволожуюча тканинна маска

Pyunkang Yul Інтенсивно зволожуюча тканинна маска

Pyunkang Yul Higly Moisturizing Essence Mask 

Pyunkang yul Pyunkang yul

ЦБ-00020179

Pyunkang yul

Наявність: Немає в наявності

65грн

Бренд: Pyunkang Yul

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволоження

Pyunkang Yul Higly Moisturizing Essence Mask Інтенсивно зволожуюча тканинна маска

До складу входить екстракт кореня астрагала, в якому сконцентровані ефірні масла, амінокислоти, полісахариди, сапоніни флавоноїди, вітаміни та інші необхідні мікроелементи, має ряд якостей: захищає шкіру від вільних радикалів, що допомагає боротися з фото- і хроно- старінням, інтенсивно зволожує і заряджає шкіру життєвою енергією.

Склад посилений комплексом п'яти типів гіалуронової кислоти, пантенолом, керамідами і лецитином, які в тандемі роблять сильний зволожуючу дію всіх шарів епідермісу і сприяють утриманню вологи.

  • Пантенол діє як глибоко проникає зволожувач, стимулює епітелізацію, служить для загоєння ран, виявляє протизапальний ефект, антибактеріальний ефект.
  • Кераміди в складі захищають шкіру від надмірної втрати води та сприяють її абсорбції. Вони мають здатність глибоко проникати в епідерміс, завдяки чому полегшують проникнення води і активних речовин, що містяться в косметичних препаратах. Шкіра, в якій відсутні кераміди, стає менш еластичною, більш тонкої і більш схильною до сухості і зморшок.
  • Екстракти зеленого чаю і листя полину допомагають заспокоїти і тонізувати шкіру, знімаючи запалення і подразнення. А центелла і чайне дерево також підживлюють і насичують шкіру вологою.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя рівномірно нанесіть маску, уникаючи зони навколо очей і губ. Залиште на 10-20 хв. Акуратно зніміть маску і ніжними рухами вмасажуйте залишки есенції в шкіру до повного поглинання.

Напиши відгук
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Патчі з чорним чаєм 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри