JMsolution Тканинна омолоджуюча маска з екстрактом плаценти

JMsolution Тканинна омолоджуюча маска з екстрактом плаценти

JMsolution Placen Collagen Mask Pure 

JMsolution JMsolution

ЦБ-00019509

JMsolution

Наявність: Немає в наявності

65грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: JMsolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Боротьба з віковими змінами, відновлення, освітлення, підвищення пружності та еластичності, пом'якшення, зволоження

Вік: 30+

JMsolution Placen Collagen Mask Pure Тканинна омолоджуюча маска з екстрактом плаценти

Плацентарна тканинна маска з колагеном JMsolution Placen Collagen Mask Pure глибоко живить шкіру активними компонентами, надає потужний антивіковий ефект, поповнює нестачу вологи. Маска надає інтенсивну омолоджуючу дію, уповільнює процеси старіння і сприяє розгладженню зморшок.

Головні особливості тканинної маски:

  • глибоко живить шкіру і інтенсивно зволожує;
  • стимулює вироблення власного колагену і еластину;
  • запускає процеси регенерації і стимулює клітинне оновлення;
  • підвищує імунітет шкіри;
  • бореться з усіма ознаками вікових змін;
  • розгладжує рельєф шкіри, вирівнює тон;
  • наповнює сяйвом.

Головний діючий компонент маски - плацентарний протеїн - біологічний комплекс, який поєднує в собі амінокислоти, білкові чинники зростання, вітаміни, макро і мікроелементи, які володіють ліфтинг-ефектом, дають шкірі живлення і зволоження, покращують тургор шкіри, і є будівельним матеріалом для клітини, плацента добре діє на жирну шкіру, зменшує пори, допомагає справлятися з висипом вугрів.

Колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Заживляє рани ,утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Гіалуронова кислота - відповідає за глибоке зволоження шкіри і підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості і зволоженості на обличчі.

Трегалоза - полісахарид, який надає могутню зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння і має антиоксидантну активність.

Алантоїн - пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізує вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Спосіб застосування:

Розправте маску і прикладіть до очищеної шкіри обличчя. Залиште на 15-20 хвилин. Приберіть маску. Залишки есенції м'яко вбийте в шкіру обличчя подушечками пальців.

Напиши відгук
JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Pink Rose Mask

JMsolution Niacin Pearl Coconut Oil Pink Rose Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри