Manyo Our Vegan Heartleaf Cica Cream 100 ml Крем заспокійливий веганський

Manyo Our Vegan Heartleaf Cica Cream 100 ml

Manyo Крем заспокійливий веганський 100 мл

Manyo Manyo

ЦБ-00032565

Manyo

Наявність: Є в наявності

1104грн

1 299 грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Manyo

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Заспокоює, зволожує

Manyo Our Vegan Heartleaf Cica Cream Крем заспокійливий веганський 100 мл

Our Vegan Heartleaf Cica Cream підходить для всіх типів шкіри, особливо для сухої, чутливої та проблемної. Він сприяє зменшенню подразнень та запалення, підвищенню еластичності та поліпшенню текстури шкіри. Крем має легку гелеподібну текстуру, яка швидко вбирається і моментально надає зволожувальну та заспокійливу дії.

Крем застосовується вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя й шиї і може використовуватися як база під макіяж. Він також ефективний у лікуванні подразнень і почервоніння, викликаних зовнішніми факторами, такими як сонячне випромінювання або вітер.

Крем містить сертифіковані органічні інгредієнти, не містить парабенів, штучних барвників і ароматизаторів, тому він безпечний для чутливої шкіри. Крім того, він може бути використаний як база під макіяж, оскільки швидко вбирається і не залишає жирної плівки, дозволяючи шкірі залишатися свіжою протягом усього дня.

Особливості : 

  • глибоко зволожує та живить;
  • заспокоює подразнення;
  • зменшує почервоніння;
  • повертаючи пружність і еластичність;
  • захищаючи від негативного впливу навколишнього середовища;
  • сприяє регенерації.

Основні активні компоненти:

Екстракт центелли азіатської — надає протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар’єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію і зменшує купероз.

Bambusa Vulgaris Water – це натуральна вода, одержана з листя бамбука. Вона має заспокійливу дію при подразненнях, відновлює чутливу шкіру. Її  відновлювальні властивості повертають сяйво втомленій шкірі, і та набуває оновленого, бадьорого вигляду.

Екстракт бактерії лактобацилусу та оливкового листа — допомагає відновити бар’єрну функцію шкіри, запобігає втраті вологи та зміцнює її імунітет, захищаючи від негативного впливу навколишнього середовища.

Ніацинамід — сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з епідермісу та усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Аденозин — стимулює синтез колагену та еластину, таким чином підвищує еластичність шкіри та зменшує вираженість зморшок, прискорює регенерацію, покращує мікроциркуляцію.

Рослинні олії  (арганова, жожоба і макадамії) — живлять та зволожують шкіру, роблять її більш м’якою та надають здоровий блиск.

Спосіб застосування: 

Нанесіть необхідну кількість крему на попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя та шиї. Повільно масажуйте крем за допомогою ніжних рухів, доки він повністю не вбереться в шкіру.

Склад: Water, Butylene Glycol, Houttuynia Cordata Extract (5%), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-3 Stearate, Cetearyl Olivate, Panthenol, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Water, Chamaecyparis Obtusa Water, Betula Platyphylla Japonica Juice, Betaine, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Lecithin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Disodium EDTA.

Напиши відгук
Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream 80 ml

Manyo Зволожувальний крем з лактобактеріями 80 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри