Dr.Jart+ Крем для обличчя заспокійливий 55 мл

Dr.Jart+ Крем для обличчя заспокійливий SPF40 PA++ 55 мл

Dr.Jart+ Cicapair Derma Green Solution Re-Cover SPF40 PA++ 55 ml

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00014694

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

895грн

Об'єм: 55ml

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Проблемна

Призначення: Відновлення

Dr.Jart+ Cicapair Derma Green Solution Re-Cover SPF40 PA++ Крем для обличчя заспокійливий 55 мл

Денний регенеруючий крем для догляду за найбільш чутливою і подразненою шкірою, яка страждає від негативного впливу зовнішнього середовища, коригує колір обличчя, і  має захист від ультрафіолету SPF40 / PA ++.

Оновлює клітини шкіри і сприяє прискоренню відновних процесів. Легка текстура крему, в процесі нанесення змінює відтінок з зеленого на бежевий, дозволяє отримати рівний натуральний тон шкіри, відмінно маскує почервоніння і всі нерівності шкіри.

Після використання зникають подразнення, почервоніння шкіри. Рекомендується застосовувати так само після впливу косметичних процедур (глибокої чистки, агресивного пілінгу або апаратних методик, які піддають шкіру стресу).Володіє освітлюючою дією від пігментації, посилить вплив основних засобів.

Cicapair Color Correcting Treatment - це комплексне лікування, яке включає в себе капсулу для зміни кольору у формулі для покриття дефектів і відновлення зовнішнього вигляду шкіри, її здоров'я і життєздатності. Як і вся колекція Cicapair, вона включає в себе центелу азіатську - траву тигра, активний інгредієнт, який використовується протягом століть для відновлення пошкодженої шкіри і усунення запалення.

Активний комплекс з фітостволовими клітинами центели азіатської відновлює активність фібропластів і стимулює синтез колагену, прискорює процеси регенерації, знижує мікро-запалення, сприяє відновленню шкіри. Дає сильний оздоровчий ефект, ефективно захищає клітини шкіри від старіння.

Забезпечує захист SPF 40 від ультрафіолетового випромінювання і створює бар'єр для захисту шкіри від оточуючих агресорів, допомагає поліпшити рівень вологи, щоб оздоровити втомлену шкіру, щоб наповнити необхідні мінерали.

Спосіб використання:

Обережно розподілити необхідну кількість крему на подразнену і чутливу шкіру, як останній крок в звичайному догляді за шкірою і почекати, поки крем не змінить колір з зеленого на бежевий.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри