PSA Silver Lining Dioic Willowherd Clarifying Cream 50ml Освітлюючий крем

PSA SILVER LINING DIOIC & WILLOWHERB CLARIFYING CREAM

ОСВІТЛЮЮЧИЙ КРЕМ 50 мл

ЦБ-00031967

Наявність: Немає в наявності

1840грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: PSA

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Освітлення

PSA SILVER LINING DIOIC & WILLOWHERB CLARIFYING CREAM  ОСВІТЛЮЮЧИЙ КРЕМ 50 мл

Щоденний освітлюючий крем, що містить 4% дієвої кислоти та Willowherb комплекс, 1% цинку PCA та срібло, мінімізує появу висипів та темних плям, пом'якшує та заспокоює почервоніння, допомагає запобігти ймовірності появи плям у майбутньому.

У цій формулі активні речовини, спрямовані на боротьбу з плямами, допомагають боротися з ними та дозволяють підтримувати чистоту шкіри протягом тривалого часу.

Використовуйте як зволожуючий крем або як профілактичний крем для очищення шкіри.

Підходить для всіх типів шкіри, особливо схильної до висипів, що має нерівну текстуру та сліди від плям.

Ключові інгредієнти:

  • 4% діоєва кислота та Willowherb комплекс. Діоєва кислота – це органічна сполука, одержувана природним шляхом з овочів, що сприяє зменшенню надлишку шкірного сала та появі темних плям. Willowherb комплекс надає заспокійливу, пом'якшувальну та антиоксидантну дію на шкіру, допомагає зняти подразнення з чутливих ділянок, покритих плямами.
  • Аскорбілфосфат натрію (Вітамін С). Як і інші форми вітаміну С, аскорбілфосфат натрію діє на шкіру як антиоксидант. Крім освітлювальних і зміцнювальних властивостей, він також має сильну протимікробну дію, що робить її відмінним засобом для шкіри, схильною до утворення плям.
  • Срібло. Антибактеріальна активна речовина, яка швидко заспокоює шкіру, що робить її відмінним інгредієнтом для боротьби зі шкірними захворюваннями, наприклад таким як акне.
  • 1% цинк PCA. Сполучна речовина, яка допомагає відновити та збільшити природне вироблення колагену в організмі, боротися з акне та зменшувати виділення шкірного сала. Він дбайливо ставиться до чутливої ​​шкіри і при цьому дуже ефективний при таких захворюваннях, як акне та розацеа.
  • Масло таману. Масло, вичавлене з насіння горіхового дерева таману, родом з Полінезії та південних островів Тихого океану. Воно містить протимікробні речовини, які можуть боротися з висипаннями та подразненням. Олія також багата антиоксидантами та жирними кислотами, інтенсивно зволожує та підтягує шкіру.
  • Фермент лактобактерій. Потужний пробіотик, що підтримує здоровий баланс шкірної флори, має протимікробні властивості і може допомогти зменшити почервоніння та плями, зміцнюючи природний захист шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на обличчя після очищення, місту/тонера або сироватки, уникаючи чутливої ​​області навколо очей. За бажанням нанесіть масло для обличчя.

Цей продукт містить срібло. Уникайте контакту з пошкодженою або подряпаною шкірою.

Напиши відгук
Needly pH balancing essence lotion 145 ml

Needly pH balancing essence lotion 145 ml

Needly pH balancing essence lotion Зволожуючий лосьйон з низьким рН 145 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри