TransparentLaab PIE Acne red spot 30 мл Лікування постзапальної еритеми

Transparent Lab Overnight Acne Spot Repair 30 мл

Transparent Lab Нічний Засіб від Прищів 30 мл 

Transparent Lab Transparent Lab

ЦБ-00029547

Transparent Lab

Наявність: Є в наявності

1149грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Transparent Lab

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Вирівнювання тону, Від пігментних плям, Від подразнення, Зволожуюче, Контроль жирності, Освітлюючий, Проти акне

Вік: 18+

Transparent Lab Overnight Acne Spot Repair Нічний Засіб від Прищів 30 мл 

Засіб на основі поєднання потужних кислот та освітлювальних компонентів для лікування та вирішення проблеми постзапальної пігментації та еритеми.
Прицільно діє у місцях утворення червоних та рожевих плям, які були виклакані подразненням чи запальними процесами. Вирівнює тон шкіри та візуально освітлює поверхню для більш здорового та досконалого вигляду.
 
Активні компоненти:

  • Інкапсульована гліколева кислота 5% – потужна АНА-кислота для відлущування поверхневих шарів шкіри, освітлювання та вирівнювання тону.
  • Ніацинамід 5% – зміцнює бар'єрну функцію шкіри, зменшує вироблення себума, знімає почервоніння та усуває плями, відновлює шкіру та утримує вологу.
  • Інкапсульована саліцилова кислота 2% – кератолітик, сприяє розщепленню та виведенню сального секрету та вмісту закупорених пор. Чинить антисептичну та протизапальну дію.
  • Ектоін 1% – запобігає зневодненню та посилює бар'єрну функцію, а також пригнічує розмноження патогенів на шкірі.
  • Стовбурові клітини насіння гранату 0,3% – працює як природний освітлюючий компонент, вирівнює текстуру та тон, а також підсилює сяйво та блиск шкіри.
Спосіб застосування:
Нанесіть декілька крапель засобу на суху чисту шкіру та рівномірно розподіліть до повного поглинання. Використовуйте у вечірньому догляді.
Склад:

Aqua (Water), Glycerin, Niacinamide, Propanediol, Sodium Acrylates Copolymer, Betaine, Ectoin, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Ceramide NP, Punica Granatum Seed Cell Culture Lysate, Sodium Phytate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Phosphatidylcholine, Mannitol, Maltodextrin, Lecithin, Cholesterol, Xanthan Gum, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

Напиши відгук
Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Легкий сонцезахисний крем 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри