Hollyskin Calamine 1 night effect 15 ml

Hollyskin Calamine 1 night effect 15 ml

Hollyskin Calamine 1 night effect Локальний засіб від прищів 15 мл

Hollyskin Hollyskin

ЦБ-00023759

Hollyskin

Наявність: Є в наявності

282грн

Об'єм: 15 мл

Бренд: Hollyskin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Ніч

Hollyskin Calamine 1 night effect Локальний засіб від прищів 15 мл 

Локальний засіб із рожевим каламіном, камфорою, сіркою і цинком за 1 ніч позбавляє від прищів і почервонінь. Миттєво заспокоює, усуває набряк і свербіння, абсорбує надлишок шкірного сала, матує проблемні ділянки. Унікальний засіб сприяє формуванню захисного шару шкіри при зниженні її бар'єрної функції, запобігає появі нових висипів.

Спосіб застосування: перед використанням не струшуйте пляшку. Занурте ватну паличку у рожевий осад на дні флакона і точково нанесіть засiб на плями і прищики на обличчі, не втирайте. Дайте засобу висохнути і змийте вранці. Не використовуйте у зоні навколо очей і на губах. Уникайте потрапляння в очі та на слизові оболонки. У разі потрапляння в очі негайно промийте великою кількістю води. Якщо ви випадково збовтали осад, то поставте флакон з лосьйоном на рівну поверхню, зачекайте, коли рідина трохи осяде, і потім використовуйте.

Склад: Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Calamine, Camphor, Sulfur, Zinc Oxide, Talc, Glycerin, Salicylic Acid, Squalane, CI 77891 (Titanium Dioxide).

Напиши відгук
Hollyskin Bubble Gum Hands & Body Wash

Hollyskin Bubble Gum Hands & Body Wash

Hollyskin Зволожуючий гель для миття рук та тіла

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри