Transparent Lab Gentle serum 30ml Освітлююча сироватка

Transparent Lab Gentle Rejuvenation Serum 30 мл

Transparent Lab Освітлююча сироватка 30 мл 

Transparent Lab Transparent Lab

ЦБ-00027498

Transparent Lab

Наявність: Є в наявності

1194грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Transparent Lab

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Суха, Комбінована, Жирна, Зріла, Нормальна

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження, Боротьба з пігментацією/Освітлення, Боротьба зі зморшками, Антиоксидантний, Звуження пор

Transparent Lab Gentle Rejuvenation Serum Освітлююча сироватка 30 мл 

Антивікова сироватка сприяє розгладжуванню зморшок та заломів, помітно зменшує мімічні лінії, покращує внутрішньоклітинний метаболізм та запускає процеси регенерації. Активно зволожує шкіру, звужує пори та покращує текстуру, підвищуює еластичність та пружність.

Забезпечує антиоксидантну підтримку, захищаючи клітини від окислювального стресу, допомагає мінімізувати ознаки хроно- та фотостаріння. Освітлює та вирівнює тон, зменшує прояв пігментних порушень (плями та ділянки гіперпігментації). Допомагає позбутися тьмяності, шорсткості, зменшує прояви слідів недосконалостей та розширених пір. Освіжає колір, надає здорового сяйва.

Сироватка має приємну гелеподібну текстуру, зручна у використанні, швидко вбирається і не залишає липких слідів. TRANSPARENT LAB Gentle Rejuvenation Serum є Cruelty Free, Vegan і у своєму складі не містить глютену, ароматизаторів, ефірних та мінеральних олій.

Активні компоненти:

- Ніацинамід 5% - виконує протизапальну та заспокійливу функції, усуває постакне та освітлює пігментні плями. Регулює вироблення себуму, зменшує кількість запалень та надмірну сальність шкіри. Вирівнює текстуру, розгладжує дрібні зморшки та заломи.
- Ретинол 0, 3% - має особливі антивікові властивості, бореться з в'ялістю і тьмяністю. Завдяки унікальній технології інкапсуляції делікатно проникає у шкіру, розгладжуючи зморшки та заломи, зміцнює тургор та покращує її колір.

- Інкапсульована елагова кислота 5% - доставляється в глибокі шари дерми та запобігає фотостарінню, уповільнює окислювальні процеси. Має виражену протизапальну дію, освітлює пігментацію шкірних покривів та вирівнює тон.

- Холестерол і лецитин - відновлюють зруйнований захисний бар'єр, прибирають лущення, зневоднення та почервоніння. Сприяють регенерації та оновленню пошкодженої шкіри.

Спосіб застосування:

Нанести невелику кількість засобу на чисту суху шкіру і легкими масажними рухами рівномірно розподілити до повного поглинання. Використовувати у вечірньому догляді.

Напиши відгук
Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Lightweight Sunscreen SPF50+ 100 мл

Transparent Lab Легкий сонцезахисний крем 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри