Cruelty free Cos De BAHA Сироватка з гіалуроновою кислотою 30 мл

Cos De BAHA Сироватка з гіалуроновою кислотою 30 мл

Cos De BAHA H Hyaluronic Acid Serum 30 ml

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020114

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

585грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Боротьба з віковими змінами, відновлення, зволоження, усунення лущення шкіри

Cos De BAHA H Hyaluronic Acid Serum Сироватка з гіалуроновою кислотою 30 мл

Cos De BAHA - молодий корейський бренд, який створює функціональні засоби, основною відмінністю яких є висока концентрація активних компонентів. Косметика марки спрямована на боротьбу з конкретними недосконалостями: акне, неправильна робота сальних залоз, нерівний мікрорельєф, зневоднення, пігментація, тьмяний колір обличчя, втрата пружності та еластичності, зморшки.

Інтенсивно зволожуюча сироватка Cos De Baha містить високу концентрацію солей гіалуронової кислоти (1%), завдяки чому ефективно відновлює комбіновану, жирну, чутливу і зрілу зневоднену шкіру.Серум має легку гелеву текстуру, яка чудово освіжає шкіру під час нанесення. Поглинається без липкості або плівки.

Сіль гіалуронової кислоти. Має молекули, менші за розміром, ніж у звичайної гіалуронової кислоти, за рахунок чого глибше проникають в шкіру і більш ефективні. Інтенсивно зволожує шкіру і утворює на ній тонку плівку, що запобігає втраті вологи, живить епідерміс мінералами і вітамінами, розгладжує зморшки, повертає пружність тканин, зменшує запалення і стимулює загоєння ран, активує захисні властивості шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть сироватку на чисту шкіру обличчя. Після очищення і тонізації, нанесіть 1-2 краплі сироватки на ніч. Не змивайте і не протирайте обличчя після нанесення сироватки. Після нанесення цієї сироватки ми рекомендуємо використовувати зволожуючий крем для шкіри. Підходить для щоденного застосування.

Запобіжні заходи:

Тільки для зовнішнього використання. Перед першим застосуванням будь-якого косметичного засобу необхідно зробити тест на відсутність алергічної реакції, при появі ознак алергії, змити засіб, припинити використання. Зберігати в прохолодному темному недоступному для дітей місці щільно закритим.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри