Cos De BAHA NZ Niacinamide 20 Zinc Pca 4 Serum 30 ml

Cos De BAHA NZ Niacinamide 20 Zinc Pca 4 Serum 30 ml

Cos De BAHA Сироватка з ніацинамідом 30 мл

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020373

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

625грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: зменшує видимість пор; усуває подразнення шкіри, акне і висипання; усуває гіперпігментацію і темні плями

Cos De BAHA NZ Niacinamide 20 Zinc Pca 4 Serum Сироватка з ніацинамідом 30 мл

Вітамін B3 і гіалуронової кислоти допомогають у боротьбі зі зморшками і вільними радикалами, захищаючи колір обличчя від УФ-променів. В результаті шкіра виглядає свіжою і вологою, з приголомшливим тоном і текстурою. Крім того, ми додали алантоїн, який, як очікується, буде ефективний при запаленнях, акне, свербінні і екземі.

Сироватка містить 20% ніацинамід, що означає, що вона має природні заспокійливі властивості, які активно працюють, щоб вирівняти тон вашої шкіри, усуваючи висипання, червоні плями і подразнену шкіру. Він також живить вашу шкіру, зводячи до мінімуму почервоніння або пляма, зменшуючи появу гіперпігментації, надаючи вашій шкірі сяйво молодості.

При регулярному використанні сировавтки, пори стануть менш помітними, а ваша шкіра знову стане пружною і гладенькою. Підтримуючи здорову еластичність шкіри, ця сироватка з ніацинамідом усуває зморшки, в'ялість і набряклість.

Про Ніацинамід:

Ніацинамід - це розчинний вітамінний інгредієнт, також відомий як вітамін B3 або нікотинамід. Цей інгредієнт може допомогти вирішити багато проблем, з якими може зіткнутися наша шкіра. Ніацинамід може допомогти вам помітно поліпшити такі проблеми зі шкірою, як розширення пор, незбалансований тон шкіри і тьмяність . Фактично, він може поліпшити старіючу і тьмяну текстуру шкіри.

Спосіб застоування:

Використовуйте щодня після очищення і перед нанесенням зволожуючого крему і макіяжу. Змочіть ватяний диск або диск і нанесіть на обличчя і шию. Для досягнення найкращих результатів використовуйте вранці і ввечері, щоб шкіра стала м'якою, гладкою і красивою.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри