Cruelty free Cos De BAHA Сироватка з азелаїновою кислотою для боротьби з акне і куперозом 30 мл

Cos De BAHA Сироватка з азелаїновою кислотою для боротьби з акне і куперозом 30 мл

Cos De BAHA AZ Azelaic Acid 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020075

Cos De BAHA

Наявність: Немає в наявності

655грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для комбінованої ,жирної та проблемної шкіри

Призначення: Лікує акне, підсушує запалення і сприяє їх швидкому загоєнню

Cos De BAHA AZ Azelaic Acid 10 Serum Сироватка з азелаїновою кислотою для боротьби з акне і куперозом 30 мл

Терапевтична сироватка з азелаїнової кислоти призначена для догляду за проблемною шкірою. Засіб також ідеальний для тих, хто схильний до появи слідів від прищів і шрамів. При регулярному використанні також помітно скоротиться кількість запалень і зменшити жирність шкіри.

Замість води в основі сироватки лежить витяжка з листя алое. Алое надає на шкіру заспокійливу дію і перешкоджає появі подразнень, ризик виникнення який значно зростає при використанні кислот.

Азелаїнова кислота дуже ефективний компонент для лікування акне. Вона деактивує хвороботворні бактерії, що провокують появу запальних елементів. Основний механізм дії азелаїнової кислоти - стимуляція процесів відновлення. Відлущуючи поверхню рогового шару, вона дозволяє швидко освітлити сліди від прищів і зробити поверхню шкіри рівніше.

Азелаїнова кислота відмінно підсушує запалення і сприяє їх швидкому «правильному» загоєнню без утворення рубців. Азелаїнова кислота відмінно працює з розацеєю. Вона дозволяє значно зменшити почервоніння на запалених ділянках шкіри. Азелаїнова кислота також допомагає в боротьбі з куперозом і поступово прибирає судинні «зірочки».

Ніацинамід прекрасно відновлює бар'єрні функції шкіри. Завдяки своїм освітлюючим властивостям він бере активну участь в боротьбі з постакне і іншими видами пігментації.

Спосіб застосування:

Нанести достатню кількість сироватки на попередньо очищену, тонізовану шкіру, акуратно розподілити по поверхні обличчя масажними рухами. Потім нанести емульсію, крем або нічну маску. Не застосовувати препарат перед виходом на відкрите сонце.

Склад:

* Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Azelaic Acid (10%), Polysorbate 20,1,2-Hex anediol, Propanediol, Panthenol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, * Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Ext, * Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Ext, * Eucalyptus Globulus Leaf Ext, * Thymus Vulgaris (Thyme) Ext, * Aspalathus Linearis Ext.* Органічні компоненти (70%).

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри