Cruelty free Cos De Baha Сироватка з ретинолом 30 мл

Cos De Baha Retinol 2.5% Serum 30 ml

Cos De Baha Сироватка з ретинолом 30 мл

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020115

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

515грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Ліфтинг ,вирівнює тон, боротьба з пігментацією ,освітлення, усуває висипання, звужує пори

Cos De BAHA Retinol 2.5% Serum Сироватка з ретинолом 30 мл

Сироватка з чистим ретинолом для ефективної боротьби з ознаками старіння шкіри. Ущільнює внутрішні шари шкіри, завдяки чому вона виглядає щільніше і молодше. Усуває існуючі зморшки і попереджає появі нових, освітлює пігментацію, постакне і загальний тон обличчя. Забезпечує шкірі делікатну відлущуюючу дію, в результаті якого прискорюються процеси синтезу колагену необхідного для молодості шкіри.

Також сироватка надає активну допомогу в боротьбі з акне і висипаннями, заспокоює запалення і подразнення, запускає процеси відновлення клітин і сприяє загоєнню ран. В результаті застосування Cos De BAHA Retinol 2.5% Serum шкіра обличчя помітно підтягується, колір вирівнюється, а найглибші зморшки розгладжуються. Серум не містить парабенів, глютену, формальдегіду, ароматизаторів, сульфатів, штучних барвників.

Активні компоненти:

Ретинол (2,5%) - володіє особливими антивіковими властивостями, бореться з в'ялістю і тьмяністю. Делікатно проникає в шкіру, розгладжує зморшки і заломи, зміцнює тургор шкіри і покращує її.
Вітамін Е (токоферолу ацетат) - сильний антиоксидант, гальмує процеси старіння шкіри, розгладжує зморшки, заломи і підтягує овал обличчя, сприяє регенерації і оновленню клітин, відновлює пружність і еластичність шкіри. Захищає шкіру від негативної дії променів сонця і вільних радикалів.
Сік листя алое - глибоко зволожує, пом'якшує і освіжає шкіру, усуває сухість і лущення. Володіє антиоксидантними властивостями і допомагає протистояти віковим змінам. Надає заспокійливі дію і сприяє загоєнню запалень.
Гіалуронова кислота - зволожує і допомагає зберегти необхідний рівень вологи, пом'якшує активний вплив ретинолу на шкіру.
Комплекс рослинних екстрактів (камелії китайської, полину, меліси, лаванди, троянди дамаської) - вирівнює колір обличчя і покращує кровообіг, знезаражує і заспокоює шкіру.

Спосіб застосування:

Кілька крапель засобу нанести на очищену суху шкіру обличчя в вечірньому догляді. При знайомстві з ретиноїдами використовувати 1 раз в 5-7 днів, поступово зменшити перерву і застосовувати 2-3 рази в тиждень. Вранці обов'язково наносити сонцезахисні засоби. Зберігати в темному прохолодному місці.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри