Cruelty free Cos de Baha Сироватка з гліколевою кислотою 30 мл

Cos de Baha Сироватка з гліколевою кислотою 30 мл

Cos de Baha 10% Glycolic Serum Gel Peel AHA 30 ml

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00020116

Cos De BAHA

Наявність: Є в наявності

620грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Cos de Baha

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна, комбінована, проблемна і схильна до акне

Призначення: Нормалізує секрецію себума, поступово прибере закриті комедони, мінімізує дрібні зморшки

Cos de Baha 10% Glycolic Serum Gel Peel AHA Сироватка з гліколевою кислотою 30 мл

Оновлююча пілінг-сироватка з гліколевою кислотою - відмінний варіант для власників жирної та комбінованої шкіри. Вона дозволяє нормалізувати секрецію себума, усунути наявні на шкірі запалення і поступово прибрати закриті комедони.

Стимулюючи відлущення шкіри, сироватка допомагає скорегувати сліди від прищів і запобігти появі рубців. Мінімізуючи дрібні зморшки, вона дозволяє повернути шкірі гладкість.

Замість води в основі сироватки лежить витяжка з листя алое. Алое надає на шкіру заспокійливу дію і перешкоджає появі подразнень.

Гліколева кислота відноситься до категорії AHA-кислот. Вона має низьку молекулярну масу, яка дозволяє їй проникати глибше, ніж може собі дозволити будь-яка інша кислота даної групи і працювати на порядок ефективніше. Їй піддаються не тільки плями постакне, але також неглибока пігментація і незначні фотопошкодження.

Розщеплюючи себум, гліколева кислота не дозволяє порам забиватись і робить чорні точки менш помітними.Гліколева кислота сприяє ретельному видаленню частинок рогового шару, вирівнюючи тон і надаючи обличчю сяйво.

Екстракт гамамелісу знижує секрецію себума і зменшує жирність шкіри. Гамемеліс здатний помітно звузити розширені пори при регулярному використанні.

Спосіб застосування:

Нанести достатню кількість сироватки на попередньо очищену, тонізовану шкіру, акуратно розподілити по поверхні обличчя масажними рухами. Потім нанести емульсію, крем або нічну маску. Не застосовувати сироватку перед виходом на відкрите сонце.

Склад:

Water, Glycolic Acid, Propanediol (From Non GMO Corn), Arginine, 1,2-Hexanediol (Moisturizer and Preservative), Hydroxyethylcellulose, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extact, Eucalyptus Globulus Leaf Extact, Thymus Vulgaris (Thyme) Extact, Aspalathus Linearis Extact.

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри