CU Skin Vitamin U Serum 130 ml

CU Skin Vitamin U Serum 130 ml

CU Skin Антивікова сироватка з вітаміном U і амінокислотами 130 мл

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00021074

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

1990грн

Об'єм: 130 мл

Бренд: CU Skin

Класифікація: Космецевтика

Країна виробник: Корея

Призначення: Делікатно освітлює і вирівнює тон, вирівнює рельєф обличяя, розгладжує зморшки і шкірні заломи

CU Skin Vitamin U Serum Антивікова сироватка з вітаміном U і амінокислотами 130 мл

Serum глибоко відновлює шкіру, сповільнює процеси старіння, повертає гладкість і пружність. Сироватка делікатно освітлює і вирівнює тон, вирівнює рельєф обличяя, розгладжує зморшки і шкірні заломи.

Засіб делікатно освітлює небажану пігментацію, вирівнює тон, перешкоджає виникненню нових пігментних плям. Сироватка активно зволожує шкіру, робить її більш щільною, зміцнює волокна епідермісу.

Продукти CU Skin призначені для догляду за чутливою шкірою і засновані на особливих формулах, розроблених у власних лабораторіях бренду. У самій назві ховаються два основних інгредієнта  - вітаміни С і U.

Головним діючим компонентом сироватки є вітамін U - запатентований актив, унікальне джерело амінокислот, здатний відновити глибоко пошкоджену шкіру. Активно загоює ранки і опіки, розгладжує глибокі мімічні зморшки, заспокоює запальні процеси і активізує функції відновлення і регенерації.

Сироватка має легку гелеву консистенцією, швидко вбирається, не утворюючи липкості і стягнутості.

Основні діючі речовини:

  • Арбутин знижує вироблення меланіну, освітлює небажану пігментацію і перешкоджає її виникненню, вирівнює тон. Має заспокійливий антисептичний ефект, знімає набряклість, бореться з тьмяністю шкіри.
  • Керамід NP зміцнює клітини шкіри і захищає їх від пошкоджень, запобігає випаровуванню вологи і сприяє тривале зволоження, підтримує оптимальний гідро-ліпідний баланс.
  • Комплекс SYN®-AKE надає глибоку омолоджуючу дію, розгладжує зморшки і шкірні заломи, вирівнює рельєф обличчя, підтягує і підвищує пружність шкіри.
  • Комплекс амінокислот глибоко зволожує шкіру, покращує мікроциркуляцію та обмінні процеси між клітинами. Сприяє синтез білків і колагену.
  • Фактор росту EGF діє на молекулярному і клітинному рівні і здатний реально уповільнювати процес старіння шкіри, сприяти оновленню клітин епідермісу, зберігаючи молодість шкіри, відновлює пружність шкіри, покращує стану капілярів на обличчі, покращує колір шкіри обличчя, збільшує захисні властивості шкіри.
  • Аргінін підвищує пружність шкіри, стимулює синтез колагену і еластину, нормалізує мікроциркуляцію в тканинах епідермісу. Прискорює процеси загоєння, покращує колір обличчя.
  • Алантоїн інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює і пом'якшує подразнену шкіру.
  • Аденозин активно впливає на виробництво колагену, стимулює виробництво еластину в клітинах епідермісу, знижує кількість зморшок, що з'являються з віком, зменшує їх глибину.

Спосіб застосування:

Використовувати після етапів очищення і тонізації. Нанесіть на долоні невелику кількість засобу (достатньо 2-3 натискань на дозатор), легкими рухами нанесіть на шкіру.

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри