Real Barrier Себорегулююча сироватка 30 мл

Real Barrier Себорегулююча сироватка 30 мл

Real Barrier Control-T ampoule 30 ml

Real Barrier Real Barrier

ЦБ-00018459

Real Barrier

Наявність: Немає в наявності

525грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Real Barrier

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна,комбінована,проблемна

Призначення: Відновлення

Real Barrier Control-T ampoule Себорегулююча сироватка 30 мл

Легка сироватка для захисту і відновлення шкіри, допомагає збалансувати рівень жирності і зволоженості шкіри протягом усього дня. Сироватка має легку текстуру, миттєво поглинається і не залишає після себе відчуття липкості і дискомфорту.Засіб вироблено за технологією MLE (Multi Lamellar Emulsion) з комплексом запатентованих керамідів.Дана технологія рівномірно розподіляється по поверхні рогового шару і покращує його природну бар'єрну і захисну функцію. До складу увійшов спеціальний рослинний комплекс, що допомагає нормалізувати роботу сальних залоз і мінімізувати появу жирного блиску, комплекс з 5 молекул гіалуронової кислоти допоможе глибоко зволожити шкіру, а освіжаючий комплекс з календули і масла чайного дерева допоможе освіжити шкіру протягом тривалого часу.

Ампула з керамідами і лінолевої кислотою в складі для чутливої ​​і схильної до висипань шкіри, має яскраво виражене себорегулюючу дію, відновлює і зміцнює природний захисний бар'єр шкіри, має заспокійливу і ранозагоювальну властивість, пом'якшує і зволожує, дарує шкірі здоровий блиск і сяйво. Засіб володіє низьким кислотно-лужним балансом (4.5 ~ 6.5) і тому не подразнює і допомагає підтримувати здоровий баланс шкіри.

В результаті тестів було виявлено, що після застосування ампули протягом 4х тижнів значно знижується виробництво себума (на 38%) і шкірного жиру (на 66%), помітно зменшується кількість вугрів і чорних крапок).Ампула має легку текстуру, завдяки чому швидко поглинається в шкіру і не залишає відчуття липкості після нанесення.

Спосіб застосування:

Після очищення шкіри і застосування тонера нанесіть невелику кількість засобу на шкіру. Завершіть догляд кремом.

Напиши відгук
Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Сонцезахисний крем з освітлювальним ефектом 40 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри