Real Barrier Заспокійлива сироватка 40 мл

Real Barrier Заспокійлива сироватка 40 мл

Real Barrier Cicarelief Serum 40 ml

Real Barrier Real Barrier

ЦБ-00018466

Real Barrier

Наявність: Немає в наявності

565грн

Об'єм: 40 мл

Бренд: Real Barrier

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Проблемна,комбінована,чутлива

Призначення: Відновлення, розгладження, пом'якшення

Real Barrier Cicarelief Serum Заспокійлива сироватка 40 мл

Сироватка для відновлення здоров'я шкіри. Допомагає зменшити прояв рубців і плям при лікуванні акне. Згладжує шорсткість поверхні, викликану подразненням і сухістю шкіри. Густа, шовковиста, рожева текстура сироватки швидко поглинається, залишаючи шкіру гладкою і не липкою. Сироватка ніжна, має низький рН, аналогічний здоровій шкірі, і допомагає їй залишатися збалансованою.

Містить 50% Centella Asiatica яка допомагає зменшити подразнення і заспокоює, що робить цю сироватку ідеальної для чутливої ​​шкіри. Розроблена з MLE SkinBarrier Repair для зміцнення ослабленого шкірного бар'єру, запатентованим комплексом Ceramide 3 для зволоження і захисту шкіри. В якості додаткового переваги, при тривалому використанні може освітлити шкіру.

Протестована дерматологами, не містить 20 інгредієнтів, які шкідливі для шкіри. Містить заспокійливі інгредієнти Madecassoside, Allantoin і Panthenol, які допомагають заспокоїти подразнену шкіри; і гіалуронову кислоту, яка утримує вологу у шкірі. Рожевий заспокійливий комплекс з каламина, плодів вітамінного дерева і рожевого вітаміну, допомагає виправити тьмяний колір обличчя, дозволяючи шкірі виглядати більш яскравою і сяючою.

Спосіб застосування:

Після очищення шкіри і застосування тонера, нанесіть невелику кількість засобу на обличчя за допомогою піпетки. При необхідності нанесіть другий шар. М'яко поплескайте по шкірі подушечками пальців, щоб засіб краще поглинувся.

Напиши відгук
Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Сонцезахисний крем з освітлювальним ефектом 40 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри