Real Barrier Кремова ампульне сироватка 30 мл

Real Barrier Кремова ампульне сироватка 30 мл

Real Barrier Extreme Cream Ampoule 30 ml 

Real Barrier Real Barrier

ЦБ-00018444

Real Barrier

Наявність: Немає в наявності

585грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Real Barrier

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Китай

Тип шкіри: Нормальна. суха

Призначення: Відновлення

Real Barrier Extreme Cream Ampoule Кремова ампульне сироватка 30 мл

Ампула, яка сконцентрувала в собі всю захисну силу легендарного крему Extreme Cream від Real Barrier. До складу ампули увійшли три види керамідів: керамід NP, aqua cermide і керамід, індивідуально розроблений компанією. Вони зміцнюють природний бар'єр шкіри, пом'якшують вплив зовнішніх факторів, і допомагають закріпити вологу глибоко всередині.

Важливим інгредієнтом ампули є пантенол, який допомагає заспокоїти чутливу шкіру, що піддаються щоденним стресам і зміцнити її природний бар'єр, щоб захистити її від зовнішніх подразників. Крім пантенола до складу також увійшли такі заспокійливі компоненти, як мадекасосід і алантоїн. Вони допоможуть заспокоїти і відновити шкіру, яка постраждала від впливу навколишнього середовища.

Мадекасоссід (Madecassoside) - біологічно активна сполука з центелли азіатської, є потужним протизапальним засобом, що допомагає впоратися з хронічним акне і навіть на псоріаз. Він збільшує синтез колагену шкіри і є антиоксидантом, який зменшує агресивну дію вільних радикалів. Ефективні антивікові і відновлюючі властивості мадекасосіда дозволяють використовувати його і в засобах для зрілої шкіри, і в якості компонента, що прискорює загоєння шкіри  навіть після хірургічних втручань.

У складі не має шкідливих для шкіри компонентів, таких як: парабени, мінеральні масла, штучні барвники та ароматизатори, етанол. Дерматологически протестована.

Спосіб застосування:

Після очищення шкіри і застосування тонера, нанесіть невелику кількість засобу на обличчя. При необхідності нанесіть другий шар. М'яко поплескайте по шкірі подушечками пальців, щоб засіб краще поглинувся.

Напиши відгук
Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Сонцезахисний крем з освітлювальним ефектом 40 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри