Girlwood Пресована матуюча пудра 02

Girlwood Матуюча пудра пресована 02

Матуюча пудра пресована 8 гр

Girlwood Girlwood

ЦБ-00031380

Girlwood

Наявність: Є в наявності

350грн

Об'єм: 8 гр

Бренд: Girlwood

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Україна

Girlwood Матуюча пудра пресована 02 

Зволоження обличчя перед нанесенням пудри не лише підготовлює шкіру, але також допомагає зменшити сухість та подразнення, які можуть виникнути внаслідок нанесення пудри на суху шкіру. Пудра в свою чергу матує шкіру, що означає, що вона контролює надмірне вироблення себуму, запобігаючи небажаному блиску. Крім того, пудра також вирівнює тон і текстуру шкіри, приховуючи невеликі недоліки, плями і різні неоднорідності. Вона надає шкірі бархатистий вигляд і створює легке невагоме покриття. Отже, після нанесення пудри ваша шкіра буде не лише матовою, але й буде виглядати здоровіше, буде виглядати свіжіше та гладеньше, завдяки здатності пудри матувати і вирівнювати тон і текстуру шкіри. Перш ніж наносити пудру, обличчя слід очистити від забруднень і зволожити відповідним кремом або лосьйоном. Це підготує шкіру до нанесення макіяжу та забезпечить більш тривалий результат. Не наносьте пудру на надмірно сухі ділянки шкіри, або ті, які мають лущення чи подразнення.

Пудру можна наносити безпосередньо на очищену та зволожену шкіру, або ж після використання тонального крему або основи для макіяжу. Використання пудри після основи допоможе фіксувати макіяж та забезпечити його тривалість. Якщо ви наносите пудру на зволожену шкіру, зачекайте декілька хвилин, щоб дати шкірі висохнути перед нанесенням пудри. Для нанесення пудри ви можете використовувати спонж, який йде в комплекті, або будь-який пензлик для пудри. Рухайтесь від центру обличчя до зовнішніх країв, роблячи легкі кругові рухи або легенько притискаючи спонж або пензлик до шкіри. Ця техніка допоможе рівномірно розподілити пудру та уникнути нерівностей. Для однорідного тону шкіри, також можна нанести тонкий шар пудри на шию та декольте. При необхідності, поновлюйте шар пудри протягом дня, щоб забезпечити додатковий матуючий ефект і зберегти свіжий вигляд макіяжу. З дотриманням цих кроків ви зможете досягти оптимального результату при нанесенні пудри і зберегти свіжий та матовий вигляд макіяжу протягом дня.

Спосіб застосування : 

  • Для досягнення оптимального результату, перед нанесенням пудри рекомендується очистити і зволожити обличчя. Також можна наносити пудру поверх тонального крему або основи для їх фіксації. Коли наносите пудру на зволожене обличчя, слід зачекати декілька хвилин після завершення останнього етапу догляду, щоб шкіра повністю висохла.Для нанесення пудри можна використовувати спонж, що йде в комплекті, або будь-який пензлик для пудри. Наносьте пудру на обличчя, роблячи легкі кругові рухи або легенько притискаючи спонж до шкіри. Рухайтеся від центру обличчя до зовнішніх країв.Для однорідного вигляду, можна нанести тонкий шар пудри на шию та декольте.При необхідності поновлюйте шар пудри протягом дня, щоб забезпечити додатковий матуючий ефект.

 Склад : 

  • Talc Powder Mica/triethyl octyl siloxane silica titanium dioxide/triethyl octyl siloxane dimethylsiloxane essence hydroxybenzene methy| ester hydroxybenzene propyl ester phenoxyethanol CI 77491 CI 77492 CI 77499

Напиши відгук
Girlwood Блиск для губ з шимером відтінок 13, 5.5 мл

Girlwood Блиск для губ з шимером відтінок 13, 5.5 мл

Блиск для губ з шимером відтінок 13, 5.5 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри