Pupa Skinny Liner Маркер підводка для очей коричнова

Pupa Skinny Liner Brown

Pupa Підводка-фломастер для очей "Ultra Slim" коричнева 

Pupa Pupa

ЦБ-00030440

Pupa

Наявність: Є в наявності

385грн

Об'єм: 1 ml

Колір: коричневий

Бренд: Pupa

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Pupa Skinny Liner Brown Підводка-фломастер для очей "Ultra Slim" коричнева 

Вона дуже зручна у використанні завдяки формі фломастера. Засіб вирізняється легкою консистенцією, що забезпечує акуратність в нанесенні і допомагає уникнути перебивання стрілок. Його високопігментована формула сприяє збереженню насиченості відтінку підводки навіть в умовах підвищеної вологості.

Косметичний продукт оснащений тонким аплікатором, який ідеально підходить для створення рівних ліній з плавними вигинами. Підводка делікатно взаємодіє з чутливою шкірою повік і не викликає подразнення слизових оболонок очей. Вона стане справжнім помічником у процесі створення ефектного макіяжу і виграшно підкреслить природну красу своєї власниці.

Спосіб застосування: 

Нанесіть підводку, рухаючись від внутрішнього кутика ока у напрямку до зовнішнього кутика. При контакті з повікою аплікатор злегка гнеться, дозволяючи намалювати найтоншу лінію. Якщо при нанесенні тримати аплікатор паралельно лінії росту вій, він ідеально підкреслить природну форму ока і дозволить миттєво створити супертонку лінію, що виділяє основу вій. Зберігайте продукт кінчиком вниз.

Напиши відгук
Pupa Cover cream concealer 01

Pupa Cover cream concealer 01

Pupa Матуючий кремовий консилер 01

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри