JayJun Патчі з екстрактом гранату та лимону 60 шт

JayJun Патчі з екстрактом гранату та лимону 60 шт

JayJun Cosmetics Pom Lemon Duo Eye Gel Patch 

Jayjun Jayjun

ЦБ-00020278

Jayjun

Наявність: Немає в наявності

520грн

Об'єм: 60 шт

Бренд: JayJun

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Знімають ознаки втоми, освітлюють синці під очима, вирівнюють тон і підтягують

JayJun Cosmetics Pom Lemon Duo Eye Gel Patch Патчі з екстрактом гранату та лимону 60 шт

Тонізуючі патчі з лимоном і гранатом JayJun Cosmetics Pom Lemon Duo Eye Gel Patch ефективно знімають ознаки втоми, освітлюють синці під очима, вирівнюють тон і підтягують. Глибоко зволожують і насичують вітамінами, прискорюють процеси загоєння і відновлення.

Патчі моментально усувають сухість і стягнутість, зменшують глибину зморшок, роблять шкіру навколо очей гладенькою і підтягнутою. Підвищують щільність шкіри, захищають від агресивного впливу вільних радикалів і зміцнюють імунітет. Повертають шкірі відпочивший вигляд, надають м'яке делікатне сяйво.

Двоколірні гідрогелеві патчі утримують велику кількість поживної есенції, щільно прилягають до шкіри, покращуючи проникність і засвоюваність активних компонентів, і забезпечують максимальний ефект, що відновлює.

Основні діючі речовини:

Екстракт лимона має ефективно освітлює, вирівнює тон, ефективно захищає шкіру від пошкоджень ультрафіолетовим випромінюванням, ініціює вироблення власного колагену, сприяє підвищенню еластичності.

Екстракт грейпфрута - багате джерело вітаміну С. Володіє вираженими антиоксидатної властивостями, тонізує, покращує колір обличчя, знімає набряклість.

Екстракт обліпихи ефективно заспокоює подразнену шкіру, знімає запалення, допомагає в боротьбі з сухістю і лущенням. Зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу і захищає від негативного впливу навколишнього середовища.

Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Розгладжує зморшки і заломи.

Екстракт золота прискорює процеси регенерації шкіри, сприяє швидкому розгладження зморшок, роблячи шкіру пружною, сяючою і здоровою.

Спосіб застосування:

Використовуйте після етапів очищення і тонізації. Дістаньте патч, накладіть на зону під очима, носогубні складки, шию або зону чола. Залиште на 20-30 хвилин, потім зніміть патчі. Залишки есенції м'яко вбийте в шкіру легкими рухами.

Напиши відгук
Jayjun Маска для обличчя з екстрактом обліпихи та антиоксидантом

Jayjun Маска для обличчя з екстрактом обліпихи та антиоксидантом

Jayjun Wakepure Seaberry Brightening Mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри