Moroccanoil Маска тонуюча платінум

Moroccanoil Маска тонуюча платінум

Moroccanoil color depositing mask platinum

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00017458

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

885грн

Об'єм: 200 мл

Колір: Платінум

Бренд: MoroccanOil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Тонізування

Moroccanoil color depositing mask platinum Маска тонуюча платінум 

Маска тонуюча для волосся, платина COLOR DEPOSITING MASK PLATINUM для світлих відтінків: натурального, або фарбованого волосся. 50% кольору - 50% догляду за волоссям та шкірою голови. Яскраве тимчасове фарбування, експерименти з модними відтінками, оновлення кольору фарбованого волосся - освіжає відтінок і надає яскравість.

Забезпечує глибоке зволоження волосся і шкіри голови. Просочує волосся аргановою олією, сприяють відновленню, зміцнює структуру волосся. Забезпечує контроль кучерявого волосся, надає еластичність прямим волоссям, захищає від зовнішніх агресивних чинників. Має антистатичний дією, відновлює і зберігає блиск, полегшує розчісування.

Спосіб застосування:

Нанесіть на чисті, висушені рушником волосся і рівномірно розподіліть , використовуючи гребінець з широкими зубчиками. Залиште на 7-10 хвилин.Залежно від бажаного результату, залиште маску на волоссі на додатковий час: для легкого тонування залиште на 5 хвилин, для яскравого тону до 20 хвилин. Ретельно змийте водою.Для досягнення пастельного відтінку змішайте тонуючу маску з легкою, або інтенсивно зволожуючою маскою для волосся Moroccanoil.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри