Cuskin Vitamin U creamy brightening mask

Cuskin Vitamin U creamy brightening mask

Cuskin Vitamin U creamy brightening mask Освітлююча тканинна маска

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00022797

Cu Skin

Наявність: Немає в наявності

116грн

Об'єм: 22 г

Бренд: CU SKIN

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження, Вирівнювання тону/Сяйво, Заспокоєння, Освіження, Боротьба з пігментацією/Освітлення

Cuskin Vitamin U creamy brightening mask Освітлююча тканинна маска 

Тканинна маска, яка поверне сухій та зневодненій шкірі здорове сяйво та гладкість. В результаті застосування обличчя набуває чистого і свіжого вигляду, з рівним кольором і текстурою. Забезпечує зволожуючу та заспокійливу дію, моментально усуває сліди стресу та втоми.

Лекало складається на 100% з натурального волокна тенцель, яке заспокоює та усуває подразнення та почервоніння, забезпечує щільне прилягання та посилює рівень поглинання шкірою активів есенції.

У складі маски відсутні парабени, мінеральна олія, барвники та парфумовані добавки.

Активні компоненти:

  • Екстракт бурих водоростей Ascophyllum Nodosum - має протизапальну та заспокійливу дію, зволожує та повертає шкірі пружність та сяйво.
  • Екстракт іван-чаю - має особливі заспокійливі та протизапальні властивості, допомагає у боротьбі з акне та пігментними плямами.
  • Мадекасосид і центелла азіатська - відновлюють і зміцнюють захисний бар'єр шкіри, усувають запалення та подразнення, покращують роботу сальних залоз, глибоко зволожують і утримують водний баланс, мають антиоксидантні властивості і захищають від негативного впливу вільних радикалів.
  • Кераміди – відновлюють роговий шар епідермісу, який надалі здатний буде утримувати вологу всередині та успішно протистояти зовнішнім факторам. Також усувають лущення, заспокоюють роздратування та почервоніння. Відновлюють та оновлюють пошкоджену шкіру.
  • Екстракт гамамелісу – тонізує та освіжає, усуває жирність, звужує розширені пори та усуває тьмяний колір обличчя, покращує мікроциркуляцію крові, що у свою чергу допоможе запобігти старінню.
  • Ніацинамід – усуває почервоніння та постакне, допомагає позбутися слідів постакне та пігментації, зволожує та забезпечує шкірі яскравість та свіжість.
  • Вітамін U (Метилметіонін) - має багатофункціональну дію: заспокоює запалення та подразнення, активно бореться з різними дефектами шкіри, зменшує вираженість зморшок. Стимулює процеси клітинної регенерації, прискорює обмін речовин та виконує функції антиоксиданту.

Спосіб застосування: нанести маску на попередньо очищену та зволожену тонером шкіру. Акуратно розподілити, щоб лекало максимально щільно прилягало до шкіри. Через 15-20 хвилин зняти, залишки есенції розподілити м'якими рухами, що поплескують. Застосовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад: Water/Aqua, Glycerin, Ascophyllum Nodosum Extract, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Niacinamide, Methylpropanediol, Pullulan, Cellulose Gum, Dimethicone, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract,Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Carbomer, Hydrogenated Lecithin, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceramide NP, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Centella Asiatica Extract, Madecassoside, Polysorbate 20, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract,Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Galega Officinalis Extract, 1,2-Hexanediol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol,Methylmethionine

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри