Revolution Хайлайтер Peach Pink Kisses

Revolution Хайлайтер Peach Pink Kisses

ЦБ-00016058

Наявність: Немає в наявності

265грн

Об'єм: 10 гр

Бренд: Revolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Вік: 18+

I Heart Revolution Blushing Hearts Blusher

Рум'яна неймовірно освіжають обличчя і допомагають за лічені секунди його омолодити. Засіб складається з трьох відтінків, ідеально поєднуються між собою. Ви можете використовувати тільки один з них, а можете змішувати їх в будь-якому порядку. Ідеальна палітра від персикового до золотого допомагає виділити особливо пікантні принади вашого обличчя - щічки і, при бажанні, підборіддя.

Засіб легко наноситься, чудово тушується, не обсипається і не збирається в зморшках. Рум'яна мають дивовижної стійкістю, не втрачають інтенсивність кольору і добре знімаються за допомогою звичайного засобу для демакіяжу. Компактна упаковка дозволяє носити засіб з собою в косметичці. Створюйте свої найкращі і найсміливіші образи за допомогою тільки найкращих косметичних засобів.

Спосіб застосування

Наберіть невелику кількість рум'ян, посміхніться, це кращий спосіб знайти на щоках правильні ділянки для нанесення рум'ян. Злегка торкніться зони «яблук» на щоках і рухайтеся у напрямку до вуха, інтенсивність кольору регулюйте самостійно.

Склад

Mica, Talc, Dimethicone, Nylon 12, Magnesium Aluminum Silicate, Methylparaben, Propylparaben, (+/-): Ci 77891, Ci 77491, Ci 15850, Ci 77510, Ci 77742.

Напиши відгук
Essence Голографічний хайлайтер в стіку №10

Essence Голографічний хайлайтер в стіку №10

Essence Holo Wow Sparkle Stick №10

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри