Too Faced Love Light Хайлайтер для обличчя

Too Faced Love Light Хайлайтер для обличчя

Too Faced Love Light

Too Faced Too Faced

ЦБ-00005906

Too Faced

Наявність: Немає в наявності

1095грн

Об'єм: 9 гр

Бренд: Too Faced

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Too Faced Love Light Хайлайтер для обличчя

Too Faced Love Light - косметичний засіб, створеней для того, щоб посилити сяйво жіночої краси. Не має нікого гарніше закоханої жінки - саме цим образом був натхненний креативний директор Too Faced при розробці хайлайтера. Love Light дарує ефект ідеально гладкої, сяючою, немов наповненою внутрішнім світлом, шкіри.

Засіб декоративної косметики знаходиться в витонченому футлярі, виконаному у вигляді золотого серця. При розробці хайлайтера застосована запатентована технологія Prisma Shine, завдяки якій він поєднує в собі всі кращі якості сухих, рідких, запечених і кремових формул. Текстура подібна ніжному оксамиту, який м'яко лягає на шкіру, легко розтушовується і моментально прийде чудове сяйво з перлинним відливом. Стійкий ефект зберігається протягом дня. Хайлайтер Love Light - засіб ідеальне в усіх відношеннях: в ньому поєднуються відмінна якість, чудовий ефект, оригінальний дизайн, відсутність у складі парабенів і глютену. І ще один приємний нюанс - хайлатер не тестований на тваринах.

Спосіб застосування

Нанесіть хайлайтер на найбільш високі точки скул - це додасть їм виразності і спокусливий блиск, візуальний ефект ліфтингу.На кісточки під очима - це освіжить ваше обличчя а також прибере так давно обридлі темні кола під очима. При нанесенні на ніс ви зможете скоригувати форму від необхідності. Внутрішні куточки очей або перенісся - візуально коригує форму очей, збільшуючи їх. Під і над бровою - оптично піднімає брови, коригує їх форму. Над центром верхньої губи - візуально додасть губам додатковий об'єм.

Напиши відгук
Too Faced Тіні + хайлайтер Новорічний набір

Too Faced Тіні + хайлайтер Новорічний набір

Too Faced Super Fun Night

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри