Essence prismatic hololighter хайлайтер у стіку 10

Essence Prismatic Hololighter Stick Хайлайтер у стіку 10

Essence Prismatic Hololighter Stick 10

ЦБ-00009340

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 6 г

Бренд: Essence

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Essence Prismatic Hololighter Stick Хайлайтер у стіку 10

Сучасна дівчина неодмінно повинна мати секретну зброю всіх професійних візажистів. Хайлайтер - це чудовий спосіб розставити акценти під час нанесення макіяжу. Засіб декоративної косметики Prismatic Hololighter Stick від німецького бренду Essence подарує своїй власниці можливість виглядати чарівно. Завдяки шовковистій текстурі воно лягає на шкіру невагомою вуаллю, стійко тримається протягом всього дня, не розмазується.

Хайлайтер містить мікроскопічні світловідбиваючі частинки, які надають макіяжу легке перламутрове сяйво. З його допомогою сучасна дівчина зможе підкреслити виразність скул, візуально підняти брови, зробити погляд більш відкритим і теплим, виділити чуттєві риси губ, коригувати форму обличчя. Засіб виготовлено у формі зручного стіку, який забезпечить комфорт у використанні.

Спосіб застосування

Для створення легкого сяйва шкіри, змішайте хайлайтер з тональним кремом. Для створення рівного тону з сяючими акцентами нанесіть хайлайтер на виступаючі частини обличчя (вилиці, центр чола, центральна частина носа, під брови).

Напиши відгук
Essence Голографічний хайлайтер в стіку №10

Essence Голографічний хайлайтер в стіку №10

Essence Holo Wow Sparkle Stick №10

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри