Revolution highlight compact opulence Палетка насичених хайлайтерів

Revolution highlight compact opulence Палетка насичених хайлайтерів

ЦБ-00010826

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 7,5 гр

Бренд: Makeup Revolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Вік: 18+

Хайлайтер Strobe Highlighter від авторитетного британського бренду Makeup Revolution - професійне косметичний засіб, поміщене в стильний зручний футляр. Воно лягає на шкіру рівним, тонким непомітним шаром, ідеально розсіює світло, дарує макіяжу сліпуче сяйво. Наносити цей можна сухим і вологим способом для створення різних видів макіяжу, досягнення спеціальних ефектів і регулювання їх інтенсивності.

Покривати шкіру хайлайтер бажано за допомогою хорошої пензлика, призначеної для цього. В умілих руках він виконає відразу кілька важливих функцій: зробить вилиці більш виразними і спокусливими, створить ефект ліфтингу, освіжить обличчя, замаскує круги під очима. За допомогою цього косметичного продукту можна також відкоригувати візуально форму обличчя і очей, зробити рельєф більш привабливим, лоб високим, губи об'ємними.

Спосіб застосування

yаносите хайлайтер на найбільш високі точки скул - це додасть їм виразності і спокусливий блиск, візуальний ефект ліфтингу. Наносите хайлайтер на кісточки під очима - це освіжить ваше обличчя а також прибере так давно обридлі темні кола під очима. При нанесенні на ніс - ви зможете скоригувати форму від необхідності. .

Напиши відгук
Essence Голографічний хайлайтер в стіку №10

Essence Голографічний хайлайтер в стіку №10

Essence Holo Wow Sparkle Stick №10

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри