Katie price baked highlighter light Хайлайтер світлого віддтінку

Katie price baked highlighter light Хайлайтер світлого віддтінку

ЦБ-00012054

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 7 гр

Бренд: Makeup Revolution

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Вік: 18+

Revolution Katie Price Baked Highlighter

Серед сучасних засобів для макіяжу особливе місце займають хайлайтери. Залучаючи сонячні промінчики до шкіри і відбиваючи їх світло, засіб декоративної косметики створює дивовижну ілюзію світіння, внутрішнього сяйва від якої неможливо відвести погляд. Коли необхідний дійсно якісний хайлайтер, експерти британського бренду Makeup Revolution рекомендують Katie Price Baked Highlighter.

Витончений футляр білого кольору з милим серцем на кришечці і дзеркальцем всередині - це справжнє диво для м'якого сяйва шкіри. Хайлайтер містить дуже невеликий iимер, завдяки якому після нанесення створюється ніжний ефект вологого блиску на щоках. Хайлайтер надає шкірі сяйво, допомагає приховати зморшки, скорегувати рельєф і додає здоровий колір, більш свіжий і відпочивший вигляд.

Спосіб застосування

Наносити потрібно хайлайтер на найбільш високі точки скул - це додасть їм виразності і спокусливий блиск, візуальний ефект ліфтингу. На кісточки під очима - це освіжить ваше обличчя а також прибере так давно обридлі темні кола під очима. При нанесенні на ніс - ви зможете скоригувати форму при необхідності. Внутрішні куточки ока або перенісся - візуально коригує форму очей, збільшуючи їх. Над центром верхньої губи - візуально додає губам додатковий об'єм.

Напиши відгук
Essence Голографічний хайлайтер в стіку №10

Essence Голографічний хайлайтер в стіку №10

Essence Holo Wow Sparkle Stick №10

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри