Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream 70 g

Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream 70 g

Medi-Peel Відновлюючий і заспокійливий крем з чайним деревом 70 г

ЦБ-00021664

Наявність: Є в наявності

699грн

Об'єм: 70 г

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна. комбінована

Призначення: Зволоження, відновлення, усунення висипань, боротьба з чорними цятками, звуження пор

Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream Відновлюючий і заспокійливий крем з чайним деревом 70 г

Засіб з ефективним складом допомагає поліпшити стан проблемної, реактивної, жирної, схильної до висипань шкіри, та вирішує в комплексі основні завдання: нормалізує надмірне виділення шкірного себума, ліквідує різні висипання, в тому числі й акне, усуває почервоніння та свербіж, відновлює захисний бар'єр. Захищає від повторних висипань, зневоднення і дегідратації, руйнівного впливу зовнішнього середовища. Крем очищає шкіру, звужує пори, при цьому забезпечує їй необхідне зволоження, повертає здорове сяйво без жирного блиску, освіжає та освітлює колір обличчя, мінімізує видимість пор.

Засіб виготовлено з використанням формули MLE (Multi-Lamellar Emulsion), яка спрямована на збереження та відновлення шаруватої структури шкіри, покращує її бар'єрні функції, усуває стягнутість, сухість і лущення. Легка гелева текстура крему, схожа з флюїдом, швидко вбирається. Medi-Peel Dutch Tea Balancing Cream успішно пройшов італійську офіційну сертифікацію V-Label, та є на 100% веганським . Флакон укомплектований зручним дозатором, який забезпечує гігієнічність і економну витрату засобу, також не допускає контакту з повітрям.

Активні компоненти:

Комплекс чайного дерева (екстракт, масло і вода) - нормалізує гідроліпідний баланс, ліквідує зайву жирність. Вирізняється вираженими заспокійливими, антибактеріальними властивостями, що допомагає в боротьбі з бактеріями, які провокують висипання.
Комплекс з 7 похідних центелли азіатської - надає потужну протизапальну, заспокійливу і загоювальну дію. Стимулює внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнює захисний бар'єр дерми та стінки судин.
7 видів гіалуронової кислоти - гарантує відновлення гідробалансу різних шарів шкіри. Забезпечує зволожуючу дії протягом тривалого часу, пом'якшує, покращує еластичність і пружність епідермісу.
Комплекс масел (жожоба, ши та макадамії) - глибоко зволожують, загоюють тріщинки та ранки, стимулюють вироблення колагену, що забезпечує відновлення еластичності. Масла мають антиоксидантні властивості й уповільнюють процеси старіння.
Пантенол і алантоїн - заспокоюють і захищають подразнену шкіру, зволожують, живлять і пом'якшують епідерміс. Усувають свербіж, сприяють загоєнню мікротравм.
Екстракт кори білої верби - забезпечує дбайливу ексфоліацію шкіри, має властивість проникати глибоко в клітини через пори, розчиняє комедони та різні забруднення, оптимізує гідро-ліпідний баланс шкіри.

Спосіб застосування:

На останньому етапі щоденного ранкового/вечірнього догляду нанести невелику кількість засобу на шкіру обличчя і шиї, рівномірно розподілити масажними рухами.

Напиши відгук
Manyo Ампульна сироватка з ніацинамід проти пігментації 30мл

Manyo Ампульна сироватка з ніацинамід проти пігментації 30мл

Manyo Whitening Source Ampoule 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри