Moroccanoil luminious hairspray exta-strong 300ml Лак для естра сильної фіксації

Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong Finish 330 ml

Moroccanoil Сяючий лак для волосся екстра сильної фіксації 330 мл

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00018896

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

625грн

Об'єм: 330 мл

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Фіксація,блиск,стайлінг

Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong Finish Сяючий лак для волосся екстра сильної фіксації 330 мл

Сяючий лак для волосся екстра сильної фіксації від ізраїльського бренду Moroccanoil - це ваш помічник для створення професійної укладки в домашніх умовах. Використовуючи цей лак, ви створите як великі локони, так і елегантний пучок, як витончену французьку косу, так і грайливі «пляжні хвилі», адже Luminous Hairspray Extra Strong Finish під силу зафіксувати будь-яку укладку, при цьому зберігаючи легкість і еластичність волосся. Крім основної функції, лак для волосся володіє доглядаючими властивостями, адже він містить поживне арганове масло, яке славиться вмістом великої кількості корисних речовин.

Після використання Luminous Hairspray Extra Strong Finish ви помітите, наскільки м'яке і шовковисте ваше волосся, як добре вони тримають укладку, і які вони блискучі і здорові завдяки комплексу доглядаютчих компонентів, що входять до складу лаку від Moroccanoil.

Спосіб застосування:

Розпиліть лак на волосся з відстані приблизно 25 см. Для додання додаткового об'єму нанесіть лак на коріння волосся, і укладіть волосся як зазвичай. Щоб завити волосся, нанесіть лак на кінчики і використовуйте щипці для завивки. Розчешіть отримані локони, щоб надати їм більше м'якості і природності.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри