SkinLab Porebarrier cleansing balm 100ml Бальзам для зняття макіяжу

SKIN&LAB Porebarrier cleansing balm 100 ml

SKIN&LAB Бальзам для зняття макіяжу 100 мл 

SKIN&LAB SKIN&LAB

ЦБ-00027469

SKIN&LAB

Наявність: Немає в наявності

1050грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: SKIN&LAB

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи; Суха; Чутлива

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

SKIN&LAB Porebarrier cleansing balm Бальзам для зняття макіяжу 100 мл 

Бальзам SKIN&LAB Porebarrier Cleansing Balm на основі запатентованого комплексу BHA-BARRIER Complex™ максимально делікатно й водночас ефективно очищає шкіру від бруду та пилу, водостійкого макіяжу та сонцезахисних засобів, роблячи її надзвичайно ніжною і м’якою.

Бальзам не подразнює очі, зменшує чорні цятки, не сушить і не стягує шкіру, залишаючи тривале відчуття комфорту та свіжості після вмивання. Формула засобу чудово звужує пори та бореться з запаленнями, не залишає шансів для комедонів та чорних цяток. 

 Бальзам має текстуру м‘якого масляного щербету, а при контакті з водою перетворюється в ніжне молочко.

Активні компоненти:

- В основі BHA-BARRIER Complex™ (10,000 ppm). Він не тільки очищає пори та має протизапальний ефект, але й зміцнює природний бар’єр шкіри.

- LHA-кислотаПохідна саліцилової кислоти, але діє набагато м’якше, ефективно справляється з відлущуванням та очищенням, не дає порам закупорюватись, вирівнює рельєф та розгладжує, підходить для чутливої ​​шкіри.

Спосіб використання: Нанесіть достатню кількість бальзаму на сухі руки і м’яко помасажуйте суху шкіру обличчя. Додайте води, помасажуйте. Змийте очищуючий засіб.

Склад: 

Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, PEG-10 Isostearate, Synthetic Wax, Capryloyl Salicylic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Fragrance

Напиши відгук
Skin&Lab Hybarrier Fresh Sun Lotion 10 ml

Skin&Lab Hybarrier Fresh Sun Lotion 10 ml

Skin&Lab Зволожуючий сонцезахисний лосьйон 10 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри