Banila co Clean It Zero Cleansing Balm Original - гідрофільний бальзам для зняття макіяжу

Banila Сo Гідрофільний бальзам для зняття макіяжу

Banila co Clean It Zero Cleansing Balm Original

ЦБ-00012886

Наявність: Немає в наявності

165грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Banila co

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Демакіяж

Вік: 18+

Banila co Clean It Zero Cleansing Balm Original Гідрофільний бальзам для зняття макіяжу

Banila Co були першим корейським брендом, який запропонував засіб для чищення в форматі щербета - засіб для зняття макіяжу на основі кокосового масла (зазвичай, але може бути і на основі інших масел) у вигляді твердого бальзаму, який тане на шкірі і перетворюється в текстуру ніжного масла - не рідким, а саме "вершкового" масла.

Очищувач чіпко «захоплює» косметику і забруднення з пор, залишаючи після себе відчуття абсолютної чистоти. Очищучуй засіб не гірше гідрофільного масла і дуже економічно (досить невеликої горошинки для одного вмивання). Допомагає зволожити, наситити і інтенсивно очистити шкіру, видаливши макіяж, шкірний жир і бруд. Щербет допомагає запобігти появі акне і вугрів, регулює роботу сальних залоз, допомагає звузити пори.

Clean It Zero містить також екстракт папайї (тому володіє також відлущуючими властивостями, тобто м'яко і делікатно видаляє мертві клітини і чорні точки) і екстракт ацероли - освітлює шкіру і вирівнює тон обличчя.

Спосіб застосування

Нанесіть на шкіру і масажуйте круговими рухами на обличчі. Крем можна використовувати для зняття макіяжу з очей. Після того як весь макіяж розчиниться, видаліть залишки паперовим рушником і змийте теплою водою.

Напиши відгук
Purito From Green Cleansing oil Set

Purito From Green Cleansing oil Set

Purito Гідрофільний бальзам та рефіллер

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри