HiSkin Kids Body 400ml Дитячий шампунь гель для душу з ароматом лимон і мята

HiSkin Kids Body Wash Limone & Mint 400 ml

HiSkin Дитячий гель для душу "Лимон і м'ята" 400 мл 

HiSkin HiSkin

ЦБ-00031303

HiSkin

Наявність: Є в наявності

273грн

Об'єм: 400 ml

Бренд: HiSkin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Польща

Призначення: очищення, пом'якшення

Вік: 3+

HiSkin Kids Body Wash Limone & Mint Дитячий гель для душу "Лимон і м'ята" 400 мл

HiSkin Kids BODY Гель для тіла – лайм та м'ята – це ідеальний вибір для турботи про шкіру всієї родини! Насолоджуйтесь купанням з неймовірно ароматною піною, яка принесе масу задоволення у ванні, а також піклується про здоров'я та красу шкіри. HiSkin Kids BODYГель, що містить до 98% сировини природного походження, у тому числі сік листя алое, допомагає підтримувати належний рівень зволоження шкіри, завдяки присутності трегалози, також званої "цукром життя", який бореться з вільними радикалами.

Аромат лимона і м'яти не тільки приємний на слух, а й надає заспокійливу дію на шкіру. Пантенол має протизапальні властивості і підтримує регенерацію епідермісу, надаючи шкірі бархатистої м'якості. HiSkin Kids BODY Гель для тіла - лайм і м'ята підходить для всіх типів шкіри і може використовуватися так само, як і традиційний засіб для миття тіла.

Зручний формат нанесення гелю на руку або губку дозволяє легко та швидко наносити засіб на шкіру та волосся дитини. У складі продукту присутні лише натуральні інгредієнти, які не викликають подразнення та алергії. HiSkin Kids BODY Гель для тіла - лайм та м'ята - це найкращий вибір для турботи про здоров'я та красу шкіри всієї родини!

Спосіб застосування:

Нанесіть на мокре тіло, спіньте. Ретельно змийте.

Склад:

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Citrus Aurantifolia Oil, Mentha Piperita Oil, Aloe Barbadensis LeafJuice, Trehalose, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 19140, CI 42090.

Напиши відгук
HiSkin Crazy Hair Heat Protectant Spray Pink Grapefruit 100 ml

HiSkin Crazy Hair Heat Protectant Spray Pink Grapefruit 100 ml

HiSkin Термозахисний спрей для волосся "Рожевий грейпфрут" 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри