CHI keratin Кондиціонер для волосся незмивний 177 мл

CHI Незмивний кондиціонер для волосся

CHI Keratin Weightless Leave in Conditioner 

CHI CHI

ЦБ-00004977

CHI

Наявність: Немає в наявності

495грн

Об'єм: 177 мл

Класифікація: Елітна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Всі типи волосся

CHI Keratin Weightless Leave in Conditioner Незмивний кератиновий кондиціонер для волосся

Для інтенсивного відновлення та профілактики вікових змін вашого волосся використовуйте незмивний кондиціонер з кератинами CHI Keratin Weightless Leave in Conditioner. У його складі міститься спеціально розроблений комплекс Keratrix, а також найцінніші косметичні масла аргана і жожоба. Ці компоненти сприяють глибокому зволоженню, живленню і відновленню пошкоджених локонів на структурному рівні. Ваше волосся знову віднайде силу, розкішний блиск і шовковистість по всій довжині.

Натуральні масла аргана і жожоба - ефективні компоненти для захисту і відновлення волосся, пошкоджених в результаті хімічної завивки, частого фарбування або впливу гарячого повітря під час укладання. Після використання CHI Keratin Weightless Leave in Conditioner ваші пасма будуть мати здоровий і доглянутий вигляд. Засіб не містить парабенів, підходить для всіх типів волосся.

Спосіб застосування

Рівномірно нанесіть на вимите і підсушене або сухе волосся і, не змиваючи, можете робити укладку. Можливо використовувати для укладання волосся будь-якого типу, завдяки антистатичному дії засобу. Використовуйте незмивний кератиновий кондиціонер для волосся, в комплексі з продуктами серії CHI Keratin.

Напиши відгук
CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Deep Brilliance Optimum Protein Masque 230 ml

CHI Протеїнова маска для волосся 230 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри