Bjorn Axen Conditioner Repair 250 ml Відновлюючий кондиціонер

Відновлювальний шампунь Bjorn Axen Repair Shampoo 250 мл

Bjorn Axen Bjorn Axen

ЦБ-00030278

Bjorn Axen

Наявність: Немає в наявності

735грн

Об'єм: 250 мл

Тип волося: пошкоджене, сухе

Бренд: Bjorn Axen

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Швеція

Час застосування: Універсальний

Призначення: відновлення, зволоження, очищення

Відновлювальний шампунь Bjorn Axen Repair Shampoo 250 мл

Поживний шампунь, який відновлює сухе та пошкоджене волосся. Збагачений органічною аргановою олією, протеїнами та мінералами моря, які зміцнюють, зволожують і відновлюють. Робить волосся міцним, блискучим і відновленим.

Продукт веганський і дерматологічно протестований.

Активні інгредієнти

  • Органічна арганова олія - натуральний компонент для розгладження волосся. Живить волосся, даруючи йому мʼякість та блиск

  • Морська лаванда - екстракт морської рослини, що захищає волосся від пошкоджень, спричинених погодніми та зовнішніми стресовими факторами. Має антиоксидантні та антистатичні властивості. Містить мінерали, вітамін С і групу вітаміну В, які покращують легкість розчісування волосся.

  • Екстракт червоних водоростей - містить цинк, кальцій і магній. Ці мінерали допомагають зміцнити волосся. Запобігають пошкодженню та відновлює.

Спосіб застосування:

Під час використання шампуню важливо ретельно масажувати та наносити його від коренів до кінчиків. Потримати дві хвилини. Змити водою.

Склад:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Phenoxyethanol, Sodium Laureth-5 Carboxylate, PEG-4 Rapeseedamide, Laureth-4, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Glycereth-2 Cocoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Glycerin, Butylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Lactic Acid, Formic Acid, Limonium Gerberi Extract, Hydrolyzed Rhodophycea Extract

Напиши відгук
Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Color Seal Shampoo 250 ml

Bjorn Axen Шампунь для фарбованого волосся 250 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри