Cruelty free Etude house Антивіковий ВВ крем щільної текстури

Etude House Антивіковий ВВ крем щільної текстури 50 мл

Etude House Total Age Repair Wrinkle Reduce Royal BB Cream SPF45/PA+++ 50 ml

Etude house Etude house

ЦБ-00012364

Etude house

Наявність: Немає в наявності

395грн

Об'єм: 50 ml

Бренд: Etude House

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Etude House Total Age Repair Wrinkle Reduce Royal BB Cream Антивіковий ВВ крем щільної текстури SPF45/PA+++ 50 мл

Антивіковий BB крем приборкувач зморшок Total Age Repair Wrinkle Reduce Royal BB Cream призначений для вікової шкіри зі зморшками або початком їх прояви. Зволожуючий BB з високим сонцезахисним фактором SPF45 / PA +++ надає шкірі потрійну дію - освітлює, запобігає проникненню УФ-променів в шкіру, розгладжує наявні зморшки.

У складі присутній запатентований комплекс корисних компонентів і натуральних трав. Крем підійде будь-якого типу шкіри.Формула продукту безпечна, виробник виключив зі складу мінеральні масла, бензофенон, тальк і парабени.

Основними інгредієнтами в складі крему є ферменти бджолиного маточного молочка, безсмертник, що дають шкірі необхідне живлення і молодість. Антивіковий ефект крему обумовлений впливом на шкіру додаткових речовин, природно зволожуючи і відновлюючи її.

Текстура крему досить щільна, що забезпечує високу криючу здатність, при цьому засіб легко наноситься і тушується на обличчі, набуваючи природний тон шкіри. В ароматі продукту переважають легкі нотки трав.

Спосіб застосування:

Після очищення і базового догляду за обличчям, нанести крем тонким шаром і розтушувати за допомогою спонжа або кисті. При необхідності BB крем можна нашаровувати.

Напиши відгук
Etude House Нічна маска з чорним чаєм

Etude House Нічна маска з чорним чаєм

Etude House Bubble Sleeping Pack Black Tea 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри