Erborian BB Cream Dore Au Ginseng ББ крем з тонуючим ефектом 5 в 1 45 мл

Erborian BB Cream Dore Au Ginseng ББ крем з тонуючим ефектом 5 в 1 45 мл

Erborian BB Cream Dore Au Ginseng SPF20 45 ml

Erborian Erborian

ЦБ-00018566

Erborian

Наявність: Немає в наявності

1899грн

Об'єм: 45 мл

Колір: Dore

Бренд: Erborian

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Франція

Erborian BB Cream Dore Au Ginseng SPF20 ББ крем з тонуючим ефектом 5 в 1 45 мл 

Багатьом жінкам хочеться, щоб засіб не тільки маскував недоліки, але і лікували, усували проблеми і недоліки. ВВ-крем від фахівців французького бренду Erborian розроблений, щоб перетворити вашу шкіру і зробити її неймовірно ніжною і м'якою. Творці ББ крему стверджують, що після його застосування ваш епідерміс буде немов у немовляти. Завдяки збалансованій формулі і активним компонентам Nude BB Cream 5in1 вирішує кілька поставлених завдань: вирівнює тон, приховує недоліки, зволожує і живить, робить шкіру оксамитовою.

Оскільки засіб має ніжну консистенцію, воно легко розподіляється і швидко поглинається. Завдяки фільтру SPF 25 вам забезпечений надійний захист від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання. Головна перевага ВВ-крему в тому, що це одночасно і тональний засіб, що маскує почервоніння, і продукт, який забезпечує епідермісу дбайливий догляд.

Спосіб застосування:

Нанесіть кілька крапель BB-крему на шкіру обличчя. Рівномірно розподіліть і масажуйте до тих пір, поки крем повністю підлаштується до вашого типу шкіри. Крем покриває шкіру тонкою вуаллю при зіткненні з нею, при цьому не забиває пори, дозволяючи шкірі дихати.

Напиши відгук
Erborian Clair СС крем для шкіри навколо очей 10 мл

Erborian Clair СС крем для шкіри навколо очей 10 мл

Erborian CC Eye Cream Clair СС 10 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри