Holika Holika Moist Зволожуючий BB крем 30 мл

Holika Holika Moist Зволожуючий BB крем 30 мл

Holika Holika Holi Pop Moist BB Cream Moist 30 ml

Holika Holika Holika Holika

ЦБ-00009506

Holika Holika

Наявність: Немає в наявності

185грн

Holika Holika Holi Pop Moist BB Cream Moist Зволожуючий BB крем 30 мл

Holika Holika Holi Pop BB Cream Moist - це зволожуючий ВВ крем для обличчя. Він допомагає приховати всі недоліки шкіри, вирівняти її тон і поліпшити колір. Крем також насичує клітини вітамінами, зменшує вираженість вікових змін і захищає від агресивних зовнішніх впливів.

Склад продукту:

  • Масло ши. Масло інтенсивно живить, пом'якшує і розгладжує шкіру. Воно вирівнює рельєф епідермісу, покращує його текстуру, усуває сухість і лущення, прискорює загоєння ушкоджень і продовжує молодість шкіри.
  • Молочні протеїни. Молочний білок активізує всі біохімічні процеси в клітинах, стимулює мікроциркуляцію, нормалізує метаболізм і перешкоджає передчасному старінню шкіру.
  • Кераміди. Крем містить кераміди NP і кераміди AP, які відновлюють гідроліпідний баланс шкіри, перешкоджаючи зневоднення і пересушує. Вони також стимулюють регенерацію тканин, знімають набряки, усувають ознаки втоми і заспокоюють роздратовану шкіру.
  • Амінокислотний комплекс. До складу крему входять гліцин, аланін, серин, валін, треонін, пролін, ізолейцин, фенілаланін, гістидин та інші амінокислоти. Вони відновлюють пошкоджені клітини, вирівнюють текстуру епідермісу, зменшують глибину мімічних зморшок і уповільнюють прояв вікових змін.

Переваги використання:

  • Маскування. Крем ефективно маскує всі недосконалості шкіри, допомагає приховати почервоніння, сліди постакне, веснянки і пігментні плями. Засіб вирівнює тон шкіри, покращує її колір, створює рівне матове покриття.
  • Оздоровлення. Крем відіграє не тільки маскує, а й оздоровлюючу роль. Він активно бореться з хвороботворними проявами, пригнічує активність бактерій, знімає запалення, заспокоює роздратування, активізує метаболізм і поліпшує загальне здоров'я шкіри.
  • Інтенсивне зволоження. Крем створений на основі формули Water Essence Base System, яка містить велику кількість зволожуючих компонентів. Це дозволяє забезпечити оптимальний гідробаланс, уповільнити випаровування вологи, захистити епідерміс від сухості і лущення.

Спосіб застосування:

Очистіть обличчя і нанесіть на нього трохи крему. Рівномірно розподіліть засіб і втирайте в шкіру за допомогою спонжа або пальців вбиває рухами. Продукт підходить для щоденного застосування.

Напиши відгук
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry

Holika Holika Тканинна маска для обличчя з екстрактом полуниці 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри