Dr.Jart+ Омолоджуючий ББ крем з відновлюючим ефектом

Dr.Jart+ Омолоджуючий ББ крем з відновлюючим ефектом

Dr.Jart+ Premium Beauty Balm SPF 45

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00012890

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

695грн

Об'єм: 40 мл

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Маскування

Вік: 25+

Dr.Jart+ Premium Beauty Balm SPF 45

Крем Dr.Jart+ Premium Beauty Balm SPF 45 покращує зовнішній вигляд шкіри, захищаючи її від сонця і факторів навколишнього середовища.

Особливості та переваги

Біопептидний комплекс, наповнений білим золотом, має антивікові властивості і стимулює природній колаген.Зволожуючий крем, сонцезахисний крем і сироватка, продукт «все-в-одному». Його природний вигляд покриття зводить до мінімуму появу недоліків і вирівнює тон шкіри. Антиоксидантні біопептиди і аденозин захищають шкіру від суворих факторів навколишнього середовища, відновлюють пружність і еластичність.

Ця легка формула містить мінеральні сонцезахисні властивості що забезпечують захист від сонячних променів широкого спектру як від UVA, так і від UVB-променів. Шкіра залишається гладкою, ідеальної і природною.

Не містить сульфати, фталати.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість засобу на очищену шкіру обличчя. Зачекайте кілька секунд, потім, при необхідності нанесіть ще один шар крему. Ви можете використовуват Black Label Nourishing Beauty Balm в якості бази під макіяж або самостійно. Закріпіть засіб пудрою для більш стійкого макіяжу.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри