Dr.Jart+ Зволожуюча маска з керамідами

Dr.Jart+ Зволожуюча маска з керамідами

Dr.Jart+ Ceramidin Facial Mask 

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00010656

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

200грн

Об'єм: 22 г

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення

Dr.Jart+ Ceramidin Facial Mask Відновлююча листова маска з керамідами 

Dr.Jart+ Ceramidin Facial Mask - відновлююча тканинна маска з церамідамі для сухої і чутливої ​​шкіри. Маска миттєво поповнює нестачу вологи в шкірі, усуває сухість і лущення, відновлює гідро-ліпідний баланс і зміцнює захисний бар'єр шкіри.

Маска миттєво зволожує і живить шкіру, усуває сухість і лущення, пом'якшує шкіру і підвищує еластичність епідермісу. Засіб сприяє утриманню вологи в клітинах, уповільнює процеси старіння, відновлює гідро-ліпідний баланс і захищає шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища.Головний компонент маски, кераміди - тверді речовини, з яких складається ліпідний бар'єр нашої шкіри. Вони моментально проникають в епідерміс, завдяки чому шкіра стає м'якою і гладкою. Відновлюють захисний бар'єр шкіри, усувають сухість, лущення та шкірні заломи, мають легку омолоджуючу дію.

Маска розгладжує рельєф, сприяє утриманню необхідної кількості вологи в клітинах епідермісу і запобігає дегідратацію шкіри. Прискорює процеси відновлення і відновлює структуру шкіри. Всі інгредієнти маски є гіпоалергенними і підходять для чутливої ​​шкіри.

Кераміди сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціал.

Масло бергамота знімає подразнення шкіри і лікує висипання різного характеру, регулює вироблення шкірного себума, сприяє звуженню пор, м'яко освітлює, освіжає і живить шкіру.

Гіалуронова кислота забезпечує довгострокове і високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення і освіти передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки і тріщинки.

Спосіб застосування:

Дістаньте з упаковки, зніміть захисну плівку і щільно прикладіть до очищеного обличчя. Зачекайте 10-20 хвилин і зніміть.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри