Tony Moly Тканнина маска з перлинками для сяйва шкіри

Tony Moly Тканнина маска з перлинками для сяйва шкіри

Tony Moly Pureness 100 Pearl Mask Sheet

TonyMoly TonyMoly

ЦБ-00013171

TonyMoly

Наявність: Немає в наявності

50грн

Об'єм: 21 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивіковий

Вік: 25+

Tony Moly Pureness 100 Pearl Mask Sheet Тканинна маска з екстрактом перлів

Виглядати ефектно, зберігши красу і молодість шкіри, можна не вдаючись до всіляких радикальних заходів. Доказом тому служить бавовняна маска з екстрактом перлин від корейської фірми Tony Moly. Це унікальний засіб, який неодмінно допоможе вам стати більш привабливим, а шкіра набуде здоровий і доглянутий вигляд. Основні властивості продукту забезпечує такий незвичайний інгредієнт, як екстракт перлів. На 90% складається з карбонату калію, він не дасть вашій шкірі передчасно постаріти. Спектр його дії широкий, наприклад: поліпшення міжклітинного обміну, виведення токсинів, надання шкірі обличчя сяйва і здорового кольору.

Крім того, до складу продукту входить пудра перлів. Завдяки високому вмісту в ній всіляких амінокислот, інших кислот і корисних елементів вона добре відбілює шкірні покриви. Після використання даного продукту шкіра стане гладкою, підтягнутою і пружною. Це універсальний засіб відмінно підійде для будь-якого типу шкіри. Найбільш примітною є здатність маски боротися з таким недоліком, як пігментація, надаючи ніжній шкірі обличчя матовий природний відтінок.

Спосіб застосування

Очистіть обличчя і нанесіть тонер або стартер. Вийміть маску з упаковки, розправте і прикладіть до шкіри, ретельно розгладжуючи складки і забираючи пухирці повітря. Залиште на 15-20 хвилин. Зніміть маску і рухами пальців пройдіться по шкірі, поки масочна сироватка повністю не вбереться.

Напиши відгук
Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream 300 ml

Tony Moly Wonder ceramide mocchi water cream Зволожуючий крем для обличчя 300 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри