Puorella Маска тканинна антивікова для обличчя "Тигр"

Puorella Маска тканинна антивікова для обличчя "Тигр"

Puorella Anti-Aging Mask Pack

ЦБ-00012684

Наявність: Немає в наявності

50грн

Об'єм: 23 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивікові

Вік: 30+

Тип маски для обличчя: Тканинна

Puorella Anti-Aging Mask Pack Антивікова маска для обличчя «Тигр»

Антивікова маска для обличчя «Тигр» від корейського бренду Puorella - косметичний хіт з ефектом ліфтингу, який допоможе виграти битву з першими ознаками старіння, а також підвищить кількість лайків в вашому Instagram-акаунті. Маска з мордочкою тварини перетворює косметичну процедуру в маленький маскарад, розфарбовує настрій енергією радості та позитиву. Засіб щільно прилягає до шкіри і гарантує високу ступінь проникнення омолоджуючих компонентів. Кришталево чиста вода льодовиків Аляски насичує клітини вологою, а гіалуронова кислота і аденозин стимулюють вироблення омолоджуючих білків - колагену і еластину.

Екстракти алое вера і гамамелісу мають протизапальну і антибактеріальну дію. Равликовий муцин прискорює процеси відновлення клітин і помітно підтягує шкіру. Поставте старіння на паузу, насолоджуйтеся молодістю і красою!

Особливості Puorella Anti-Aging Mask Pack «Тигр»:

- ліфтинг-ефект;
- скорочує глибину мімічних зморшок і підтягує овал обличчя;
- підвищує пружність і еластичність шкіри;
- бореться з сухістю, лущення і відчуттям стягнутості;
- знімає роздратування і запалення;
- заліковує дрібні пошкодження в прискореному темпі;
- усуває тьмяний нездоровий відтінок обличчя;
- вирівнює тон і текстуру шкіри.

Спосіб застосування

Перед відкриттям пакету, бажано поплескати по ньому 2-3 рази з обох сторін для рівномірного розподілу есенції. Дістаньте тканинну маску з упаковки, акуратно розправте і покладіть її на очищену шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей і губ. Зніміть маску через 15-20 хвилин. Залишки засобу вбийте в шкіру м'якими рухами.

Склад

Water, Glycerin, Olive Oil PEG-8 Esters, PEG/PPG-17/6 Copolymer , Trehalose PEG-60 Hydrogenated Castor Oil , Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Portulaca Oleracea Extract , Water (Glacier Water), Arginine, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Allantoin, Betaine, Hydroxyethylcellulose , Carbomer , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Propolis Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Snail Secretion Filtrate, Phenoxyethano, Adenosine, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Fragrance.

Напиши відгук
Puorella Тканинна маска для обличчя з муцином равлика

Puorella Тканинна маска для обличчя з муцином равлика

Puorella Snail Natural Mask Sheet

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри